Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: Ylämyllyn taajaman Lautasuo-Lehtorannan asemakaava-alueella hulevesien hallinnan sekä puistoalueiden ja ulkoilureittien rakennussuunnitelmat

Kuulutus: Ylämyllyn taajaman Lautasuo-Lehtorannan asemakaava-alueella hulevesien hallinnan sekä puistoalueiden ja ulkoilureittien rakennussuunnitelmat

KUULUTUS

Maankäyttö- ja rakennusasetuksen 43 §:ssä säädetyssä järjestyksessä Liperin kunnan elinympäristöpalvelut pitää julkisesti nähtävänä Ylämyllyn taajaman seuraavat suunnitelmat:
Ylämyllyn taajaman Lautasuo-Lehtorannan asemakaava-alueella hulevesien hallinnan sekä puistoalueiden ja ulkoilureittien rakennussuunnitelmat.
Suunnitelman asiakirjat ovat nähtävillä 18.2.2021 – 4.3.2021 välisen ajan osoitteessa Varolantie 3, Liperi.
Mahdolliset muistutukset on toimitettava kirjallisena Liperin kunnan elinympäristölautakunnalle ennen nähtävillä oloajan päättymistä osoitteeseen:
Liperin kunta, Elinympäristölautakunta, Varolantie 3, 83100 LIPERI

LIPERIN KUNTA
Elinympäristöpalvelut
Lisätietoja:    kunnallistekniikan insinööri p. 050-563 6226
                     tekninen johtaja p. 050-467 3533

 

Nähtävillä 18.2.2021-4.3.2021

Kuulutuksen voi lukea myös tästä.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute