Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: vapaa-aikaohjaajan / harrastekoordinaattorin määräaikainen tehtävä

Kuulutus: vapaa-aikaohjaajan / harrastekoordinaattorin määräaikainen tehtävä

 

Vapaa-aikaohjaaja / harrastekoordinaattori

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Perusopetus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 22.6.2021 16:00    Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 7.6.2021 12:30    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin vapaa-aikapalveluissa on haettavana nuorisotyön vapaa-aikaohjaajan / harrastekoordinaattorin määräaikainen tehtävä ajalle 2.8.2021-30.6.2022.

Vapaa-aikapalvelut ovat keskeinen osa kunnan hyvinvointipalveluiden kokonaisuutta.  Liperin kunnan vapaa-aikapalveluihin kuuluvat nuoriso-, kulttuuri ja liikuntapalvelut.  

Nuorisotyön vapaa-ajanohjaajalta / harrastekoordinaattorilta edellytetään kokemusta nuorisotyöstä. Arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, innostusta kehittää kunnan nuorisotyötä, monipuolista ammattitaitoa ja kykyä tarvittaessa tarttua tehtävään kuin tehtävään.

Nuorisotyön vapaa-ajanohjaajan / harrastekoordinaattorin työtehtäviin kuuluu nuorisotalotoiminnan ohjaamista, pääasiallisesti Ylämyllyn yläkoulun yhteydessä toimivalla uudella nuorisotalolla. Työajastasi 50% on Liperin harrastamisen mallin kerhotoiminnan suunnittelu-, koordinointi- ja ohjaustehtäviä.

Vapaa-aikaohjaajan / harrastekoordinaattorin työ edellyttää halua toimia verkostoissa ja kehittää liperiläistä nuorisotyötä ja harrastamisen mahdollisuuksia yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Vapaa-aikaohjaajan työhön kuuluu myös vapaa-aikapalveluiden yhteisten tapahtumien ja toiminnan suunnittelua ja toteutusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Nuorisotyön vapaa-aikaohjaajan / harrastekoordinaattorin kelpoisuusvaatimuksena on opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen nuorisoalan tai muu soveltuva tutkinto. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Työ sisältää ilta - ja viikonlopputyötä. Oman auton käyttö tulee olla mahdollista.

Tehtävä on haettavana ajalla 7.-22.6.2021
Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote 30 päivän sisällä valintapäätöksen saamisesta.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20 83101 Liperi.

 

Työ alkaa:    2.8.2021
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    369012

Yhteystiedot
vapaa-aikapäällikkö
Pasi Majoinen
pasi.majoinen@edu.liperi.fi
p. 0400-678799

 

 

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute