Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: taidekasvattajan määräaikainen tehtävä

Kuulutus: taidekasvattajan määräaikainen tehtävä

 

Taidekasvattajan tehtävä

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 5.12.2021 23:59    Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 22.11.2021 15:00    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Etsimme innostuneeseen joukkoomme taidekasvattajaa (ajalle 2.1. - 31.5.2022), varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään Liperin kunnan varhaiskasvatuksessa. Tehtäviin kuulu varhaiskasvatuksen taiteen ja ilmaisun erimuotojen kehittäminen ja taidekasvatuksen toteuttaminen päiväkodeissa. Sinulla voi olla varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan tai erityisopettajan pätevyys, lisäksi edellytämme koulutusta tai tavoitteellista harrastustaustaa taiteen tai ilmaisun alueella. Vahvuutena voi olla esim. kuvataide, tanssi, teatteritaide, sirkus.

Tavoitteena on vahvistaa päiväkotien taidekasvatusta. Taide ja ilmaisu vaikuttavat lapsen hyvinvointiin. Taiteen keinoin lapsi voi ilmaista ja harjoitella erilaisia tunteita ja tunnetiloja.

Palkkaus on 2591,37 €, KVTES:n mukainen ja työ on kokoaikainen. Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävään kelpoisuutena on varhaiskasvatuksen kandidaatin tutkinto, sosionomin tehtävään sosionomin tutkinto, johon sisältyy 60 op varhaiskasvatuksen opintoja. Tässä haussa otamme huomioon myös muun soveltuvan tutkinnon taidekasvattajan tehtävään.

Tehtävään on saatu valtion avustusta ja on mahdollista, että työt jatkuvat toukokuun 2022 jälkeenkin.

Tehtävässä noudatetaan 2 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    2.1.2022
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    397084


Yhteystiedot
Varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
sirkka.helisten@liperi.fi
p. 040 766 0940

 

 

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute