Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: maankäyttö- ja rakennusasetuksen 93 §:n mukainen kuulutus Pohjois-Karjalan maakuntakaavan 2040 voimaantulosta

Kuulutus: maankäyttö- ja rakennusasetuksen 93 §:n mukainen kuulutus Pohjois-Karjalan maakuntakaavan 2040 voimaantulosta

KUULUTUS

 

Maankäyttö- ja rakennusasetuksen 93 §:n mukainen kuulutus Pohjois-Karjalan maakuntakaavan 2040 voimaantulosta

 

Pohjois-Karjalan maakuntahallitus määräsi 23.11.2020 maakuntakaavan tulemaan voimaan. Kaavasta on tehty yksi valitus hallinto-oikeuteen, mutta maankäyttö- ja rakennuslain 201 §:n mukaan maakuntahallitus voi määrätä kaavan tulemaan voimaan valituksesta huolimatta.

Maakuntakaava 2040 sisältää Pohjois-Karjalan keskeiset maankäyttömuodot. Samalla kaava kumoaa kaikki voimassa olevat vaihemaakuntakaavat lukuun ottamatta 3. vaihemaakuntakaavan tuulivoimatuotannon alueita.
Pohjois-Karjalan maakuntakaavan 2040 asiakirjoihin on mahdollista tutustua maakuntaliiton kotisivuilla osoitteessa https://www.pohjois-karjala.fi/maakuntakaava-2040

Kuulutus Pohjois-Karjalan maakuntakaavan voimaantulosta on nähtävillä Pohjois-Karjalan maakuntaliiton ilmoitustaululla osoitteessa Siltakatu 2, Joensuu ja Pohjois-Karjalan maakuntaliiton verkkosivuilla osoitteessa www.pohjois-karjala.fi sekä Pohjois-Karjalan kunnissa niin kuin kunnalliset ilmoitukset niissä julkaistaan.

 

Joensuussa 24.11.2020

POHJOIS-KARJALAN MAAKUNTALIITTO

Kuulutuksen voit lukea myös tästä.
Nähtävilläoloaika 24.11.2020-24.12.2020

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute