Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kuulutus: Liperin kunnan Patteristontien ja Eräpolun katusuunnitelmien päivitykset sekä puistoalueen yleissuunnitelmat

Kuulutus: Liperin kunnan Patteristontien ja Eräpolun katusuunnitelmien päivitykset sekä puistoalueen yleissuunnitelmat

KUULUTUS
Liperin kunta kuuluttaa seuraavien yleissuunnitelmaluonnosten nähtävillä olosta
Liperin kunnan Patteristontien ja Eräpolun katusuunnitelmien päivitykset sekä puistoalueen yleissuunnitelmat     

Ylämyllyn uuden yläkoulun valmistumisen johdosta alueen katuverkkoa on parannettu vastaamaan liikenteen kasvua. Rakentamisen ja osin puutteellisten suunnitelmien myötä katujen ympäristö on jäänyt keskeneräiseksi ja osin luonnontilaan. Päivitettyjen suunnitelmien myötä Jyrinkylään suuntautuvalle taajamakuvalliselle porttialueelle on tuotu laadukkaampaa puistorakentamista, jolla kokonaisuus saadaan sovitettua paremmin rakennettuun ympäristöön sekä lisäämään alueen käyttötarkoitusta sekä viihtyisyyttä tuomalla risteysalueelle mm. uusi puistomainen oleskelu- ja levähdysalue. Yleissuunnitelman ulkopuolisena toimijana on ollut Ramboll Oy ja sen asiantuntijat yhteistyössä kunnan elinympäristöpalveluiden henkilökunnan kanssa.
Suunnitelma-asiakirjojen luonnokset ovat nähtävillä Liperin kunnan elinympäristöpalveluissa(Varolantie3) sekä Liperin kunnan verkkosivuilla www.liperi.fi/kuulutukset-ja -ilmoitukset 7.12.-21.12.2021. Nähtävillä ovat tämänhetkiset yleissuunnitelmien luonnokset.
Mahdolliset yleissuunnitelmia koskevat mielipiteet tulee toimittaa viimeistään 21.12.2021 klo 15 mennessä osoitteeseen: Varolantie 3, 83100 Liperi tai sähköpostilla maankaytto@liperi.fi.

Lisätietoja: Liperin kunnan tekninen johtaja Jouni Pekonen, p. 0404673533

3.12.2021
LIPERIN KUNTA

Kuulutuksen voi lukea tästä.

Liitteet voi lukea tästä.

Nähtävillä 7.12.2021-21.12.2021

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute