Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kunnan luistelualueiden ylläpitotiedot seurantapalveluun

Kunnan luistelualueiden ylläpitotiedot seurantapalveluun

Viikonloppuisin kunnostamme ensisijaisesti Liperin kenttää, Viinijärven kenttää ja Ylämyllyllä Patteriston yksikön kenttiä. Kunnostuksen ja pukukoppien avoinna olemisen pakkasraja on -20 astetta.

Kunnan hoitovastuulla olevien luistelualueiden kunnostustilannetta voi nyt seurata osoitteessa https://joensuu.fluentprogress.fi/outdoors?skatefield. Samassa seurantajärjestelmässä ovat jo kunnan ylläpitämät ladut ja Heinälammen talvipolku.

Seurantajärjestelmästä näet, milloin kenttä on kunnostettu, joten tiedät esimerkiksi lumisateen jälkeen, onko kenttä jo puhdistettu lumesta. Kunnostustyö tarkoittaa joko kentän aurausta, jäädytystä tai molempia. Kunnostustyön aikana kentille meno ei ole turvallista eikä sallittua, joten annetaan koneille ja kunnostajille työrauha.

Kunnostuksen ja pukukoppien avoinna olemisen pakkasraja on -20 astetta.

Luistelukauden alkupuolella jouduimme tasapainottelemaan henkilöstön ja kaluston riittävyyden kanssa. Tilanne on ollut ymmärrettävästi turhauttava liikuntapaikkojen käyttäjien kannalta. Nyt tammikuun puolella tilanteeseen on saatu helpotusta ja lisää työntekijöitä, joten luistelualueiden ja muiden ulkoliikuntapaikkojen ylläpito on mahdollista myös viikonloppuisin.

Viikonloppuisin kunnostamme ensisijaisesti Liperin kenttää, Viinijärven kenttää ja Ylämyllyllä Patteriston yksikön kenttiä. Mahdollisuuksien mukaan kunnostamme myös muita kenttiä.

Arkisin Liperin, Viinijärven ja Honkalammen (Monttu) pukukopit ovat auki aamusta iltaan aina, kun henkilöstöämme on paikalla. Patteriston yksikön (Yläkoulu) kaukalon pukukopit ovat arkipäivisin vain koulun käytössä ja avoinna muille käyttäjille iltaisin ja viikonloppuisin.

Viikonloppuisin pukukopit ovat pakkasrajojen puitteissa auki sen mukaan, milloin henkilöstömme ehtii niitä avaamaan ja lukitsemaan.

 

Kahden ihmisen jalat ja luistimet jäällä, toisella hokkarit ja toisella kaunoluistimet

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute