Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left JOJO-liikenne tiedottaa joukkoliikennekyselystä ja kesäajan muutoksista

JOJO-liikenne tiedottaa joukkoliikennekyselystä ja kesäajan muutoksista

Joensuun seudun joukkoliikenne selvittää alueen asukkaiden mielipiteitä ja kehittämisehdotuksia JOJO-liikenteestä.

Joensuun seudun joukkoliikenne selvittää alueen asukkaiden mielipiteitä ja kehittämisehdotuksia JOJO-liikenteestä. Kysely liittyy joukkoliikenteen palvelutason tarkasteluun, jota tehdään parhaillaan Liperin, Kontiolahden ja Hammaslahden suuntien liikenteiden osalta. Kyselyn tuloksia hyödynnetään vuoden 2025 liikenteen suunnittelussa.

Kysely on avoinna 16.5.–20.6.2023. Vastaajien kesken arvotaan kymmenen kappaletta 14 vuorokauden Waltti-lippuja.

Kyselyn paperiversion voi täyttää ja palauttaa Liperin kunnanviraston palvelupisteellä, Carelicumin palvelupisteellä Joensuussa, Enon, Kiihtelysvaaran, Tuupovaaran ja Pyhäselän palvelupisteillä sekä Kontiolahden kunnanvirastolla.

JOJO-liikenteen kesäaikataulut 5.6.-8.8.2023

Kesäkaudella 5.6.2023 alkaen linja 101 (Niittylahti–Joensuu–Jyrinkylä) ja linja 102 (Nepenmäki–Joensuu–Honkalampi–Liperi) liikennöivät kuten talvikaudella 2022–2023. Koululinjat 121–131 jäävät kesätauolle.

Ilosaarirockin ajaksi 14.-16.7.2023 on tulossa lisäliikennettä muun muassa linjalle 101 Niittylahteen/Ylämyllylle ja linjalle 102 Liperiin.

Lisätietoa JOJO-liikenteen verkkosivuilta.

Muokattu 31.5. JOJOn uuden tiedotteen mukaan.

Busseja rivissä.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute