Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Jalkautuva nuorisotyö alkaa Liperissä – koulutus on avoin vapaaehtoisille ja eri alojen ammattilaisille

Jalkautuva nuorisotyö alkaa Liperissä – koulutus on avoin vapaaehtoisille ja eri alojen ammattilaisille

Uutena toimintana alkavan jalkautuvan nuorisotyön tavoitteena on kohdata nuoria, kartoittaa ilmiöitä ja hyödyntää saatua tietoa nuorten hyvinvoinnin vahvistamiseksi.

Liperin kunnan nuorisotyö aloittaa Liperissä uuden nuorisotyön muodon, jalkautuvan nuorisotyön. Toimintaa on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä vanhempainneuvosto Rummun sekä monien nuorisotyön toimijoiden kesken. Toiminnan vastuutahona toimii kunnan nuorisotyö, ja se toteutetaan työntekijävetoisena vapaaehtoistoimintana.

Jalkautuvalla nuorisotyöllä tarkoitetaan nuorten vapaa-ajan ympäristössä yhdessä muiden toimijoiden ja vapaaehtoisten kanssa tehtävää nuorisotyötä, jonka tavoitteena on kohdata nuoria, kartoittaa ilmiöitä sekä hyödyntää saatua tietoa nuorten hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Jalkautuvaa nuorisotyötä tehdään aina nuorisotyön keinoin yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Toiminnan ytimessä on nuorten kohtaaminen. Jalkautumisen tavoitteena ei ole järjestyksenvalvonta, vaan nuorten kohtaaminen ja ajanvietto heidän kanssaan, heille ominaisissa ympäristöissä. Jalkautumisen tapoja kehitetään toiminnasta saatujen kokemusten perusteella.

Liperissä toteutettavaan jalkautumiseen koulutetaan toimijoita torstaina 30.3.2023 klo 17.00–20.00 Ylämyllyn koulun Patteriston yksikössä (Laavupolku 2). Kouluttautumaan ovat tervetulleita kaikki 18 vuotta täyttäneet asiasta kiinnostuneet. Koulutuksesta vastaa Joensuun Saappaan erityisnuorisotyönohjaaja Matti Nevalainen.

Ilmoittaudu tiistaihin 28.3. mennessä:

Koulutus on avoin kaikille, eikä osallistuminen vaadi ohjaus- tai sosiaali- ja terveysalan tutkintoa. Koulutukseen ja/tai jalkautumiseen voivat osallistua myös eri alojen ammattilaiset osana työtään. Nuorten pariin jalkaudutaan perjantai-iltaisin, aina yhdessä nuorisotyön ammattilaisen kanssa.

Ihmisiä istuu rivissä penkillä niin että kuvassa ei näy kasvoja. Osalla on sylissään tietokone tai kädessä puhelin.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute