Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Etsivä harrastustoiminta käynnistyy Liperissä

Etsivä harrastustoiminta käynnistyy Liperissä

Etsivän harrastustoiminnan tarkoituksena on löytää lapsia ja nuoria, joilla ei vielä ole harrastusta ja saada heitä harrastamisen pariin.

1.-9.-luokkalaisille suunnattu maksuton etsivä harrastustoiminta alkaa Liperin kunnassa lukuvuonna 2022-2023. Toiminta on osa Harrastamisen Suomen malli -hanketta.

Etsivän harrastustoiminnan tarkoituksena on löytää lapsia ja nuoria, joilla ei vielä ole harrastusta ja saada heitä harrastamisen pariin. Toiminnassa kartoitetaan harrastustoiveita yhdessä lapsen tai nuoren kanssa ja käydään kokeilemassa koulupäivän yhteydessä olevia harrastuskerhoja.

Toiminta kestää lukuvuoden ajan ja siihen sisältyy sekä oppilaan itsenäisiä harrastuskokeiluja että yhteistä tekemistä harrastekoordinaattorin tai etsivän nuorisotyöntekijän kanssa. Etsivä harrastustoiminta tekee yhteistyötä muun muassa kunnan perhetyön, nuorisotyön, koulujen henkilöstön ja huoltajien kanssa.

Nuoria ihmisiä istumassa penkillä, käsissä on muun muassa kannettava tietokone, tabletti ja puhelimia.

Lisätietoja toiminnasta

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute