Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Ensilumenlatu avautuu Pärnävaaralle yrittäjävetoisesti

Ensilumenlatu avautuu Pärnävaaralle yrittäjävetoisesti

Tavoitteena on avata latu hiihtäjille noin viikon kuluessa.

Kelien viilennyttyä Pärnävaaran urheilukeskukselle avautuvan ensilumen ladun valmistelutyöt ovat vauhdissa. Varastoitua lunta levitetään parhaillaan tulevalle latupohjalle, ja tarkoituksena on rakentaa noin kolmen kilometrin mittainen ensilumenlatu.

Ensilumenlatu on yrittäjävetoinen kokeilu. Toimijoiden tavoitteena on avata latu hiihtäjille noin viikon kuluessa. Ensimmäisen talven osalta jäähdytetty latu on käyttäjille maksuton. Liperin kunta osallistuu projektiin yhteistyökumppanina.

Liperin kunnan hallinnoiman Pärnävaara-hankkeen kautta alueelle valmistuu kuluvan vuoden aikana Pärnävaaran laaja aluesuunnitelma eli master plan. Pärnävaaran alueen palvelutarjonta täydentyy tulevalla talvikaudella muun muassa ohjelmapalveluiden osalta. Urheilukeskukselle on tulossa jälleen myös kahviotoimintaa.

Katso myös: https://www.liperi.fi/-/lumensailontakuopan-ja-hiihtomaan-rakentaminen-alkaa-parnavaaralla

Mies hiihtää aurinkoisessa talvisäässä.

Lisätietoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute