Navigaatiovalikko

Viranhaltijapäätökset sisältö

Viranhaltijapäätökset

Liperin kunnan viranhaltijoiden tekemät muutoksenhakukelpoiset päätökset ovat luettavissa Dynasty-asianhallintajärjestelmässä.

Dynastyssa voit selata kunkin viranhaltijan tekemiä päätöksiä.

Palvelussa on myös laaja haku, jolla voit hakea päätöksiä tietyllä päivämäärällä, asiasanalla tai millä hyvänsä sanalla.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Eläinlääkärit ja löytöeläintoiminta Liperissä

Eläinlääkärit ja löytöeläintoiminta Liperissä

Lemmikit kulkevat mukana myös kesälomilla ja Liperin nelijalkaistenkin asukkaiden määrä lisääntyy mökkikaudella. Tästä löydät eläinlääkäreiden ja löytöeläintoiminnan yhteystiedot, mikäli lemmikkisi sairastuu tai karkaa.

Eläinlääkärit

Liperin eläinlääkärivastaanotto sijaitsee osoitteessa Silmutie 11C, 83430 Käsämä. Eläinlääkäripalvelut järjestää Siun sote.

Puhelinnumerot ja soittoajat:

  • Eläinlääkäri Irina Karvinen, p. 013 330 8213
  • Eläinlääkäri Marjaana Konttinen, p. 013 330 8214
  • Eläinlääkäri Anna Malinen, p. 013 330 8220

Ajanvaraus arkisin klo 8.00–10.00. Tämän jälkeen kiireellisissä potilastapauksissa voit jättää viestin vastaajaan.

Aukioloajat: vastaanotto arkisin ajanvarauksella.

Eläinlääkäripäivystys virka-ajan ulkopuolella Liperin, Outokummun ja Polvijärven alueella: p. 0100 84501.

Eläinlääkäripäivystys on tarkoitettu vain kiireellistä eläinlääkäriapua tarvitseville potilaille, joiden hoito ei voi odottaa arkipäivään. Puhelun hinta on 1,53 €/minuutti + pvm/mpm arkisin klo 16–22, sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 08–22. Yöaikaan klo 22–08 puhelun hinta on 3,00 €/minuutti + pvm/mpm.

Löytöeläimet

Löytöeläintoiminnassa Liperin kunnan alueella palvelee Lemmikkihoitola Karakon, jolla on sopimus Joensuun kaupungin kanssa Polvijärven, Outokummun ja Liperin löytöeläinten sijoittamisesta. Näiden kuntien alueella kiinniotetut irtoeläimet toimitetaan siis Karakonin lemmikkihoitolaan. Ota yhteyttä Karakoniin, mikäli löydät irrallaan olevan lemmikin tai oma lemmikkisi katoaa edellä mainittujen kuntien alueella.

Lemmikkihoitola Karakon sijaitsee Polvijärven kunnan puolella osoitteessa Peräläntie 2, 83780 Horsmanaho, p. 050 428 8266, s-posti laura.kontkanen@karakon.fi.

 

Punaraidallinen kissa lähikuvassa.

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute