Viestintä alisivun pääkuva

Navigaatiovalikko

Viestintä sisältö

Kunnan viestintä

Liperin kunnan viestintää johtaa kunnanhallitus ja kunnanjohtaja. Kunnan tiedottamisesta vastaa kunnanjohtaja ja palvelualueiden tiedottamisesta vastaavat palvelualueiden johtajat. Viestinnän koordinoinnista, ohjauksesta ja kehittämisestä vastaa keskushallinnon alaisuudessa toimiva viestinnän yksikkö.

Kunta viestii monipuolisesti ja monikanavaisesti. Verkkosivujen lisäksi kunnalla on käytössään sosiaalinen media ja perinteiset viestintäkanavat. Erilaisia viestinnän muotoja ovat muun muassa tiedotteet, ilmoitukset, kuulutukset ja kuntalais- ja tiedotustilaisuudet. Kunnan viestintä on objektiivistä, avointa ja ajantasaista.

Kunnan viestintäohje on hyväksytty vuonna 2019 ja se antaa suuntaviivat kunnan viestinnälle. 

Materiaalipankki

Jos tarvitset apua kunnan logojen kanssa, ota yhteyttä! 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Maankaatopaikka on suljettuna 6.-13.7.2020 välisenä aikana

Maankaatopaikka on suljettuna 6.7.-13.7.2020 välisenä aikana

Ylijäämämaata ja puutarhajätettä vastaanottava maankaatopaikka on suljettu 6.-13.7.2020 välisenä aikana. Maankaatopaikka palvelee jälleen tiistaina 14.7. klo 9.00 alkaen.

Liperin kunnan alueella tapahtuvassa rakennustoiminnassa syntyvää puhdasta ylijäämämaata sekä muun muassa oksia ja risuja vastaanottava maankaatopaikka on suljettu 6.-13.7.2020. Tarkempia tietoja maankaatopaikan vastaanottamista jätteistä ja aukioloajoista löydät täältä.

Kierrätyspisteellä oleva jäteastia

Lisätietoja antaa

Yhteystiedot

Maija Palojärvi

Viestintäsihteeri
 040 095 7619
maija.palojarvi@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute