Varhaiskasvatus ja opetus pääkuva

Navigaatiovalikko

Elisa Chat - Varhaiskasvatus

Elisa Chat - Varhaiskasvatus (TÄMÄ näkyy vain ylläpitäjälle)

Varhaiskasvatus ja opetus ländäri sisältö

Varhaiskasvatus ja opetus

Varhaiskasvatusta ja perusopetusta Liperissä on kolmessa taajamassa. Kansalaisopistossa ja musiikkiopistossa on kursseja ja harrastuksia kaikenikäisille.

Varhaiskasvatus ja opetus ländäri kuvallinen nosto

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Korona-altistumisia Liperin koulussa 25.–26.11.

Korona-altistumisia Liperin koulussa 25.–26.11.

Oireisena täytyy pysyä kotona, vaikka virallista karanteenimääräystä ei olisikaan annettu. Korona-altistumisen jälkeen myös oireettomana on vältettävä esimerkiksi harrastustoimintaa ja muuta kodin ulkopuolista välttämätöntä toimintaa 10 vuorokauden ajan altistumisesta.

Siun sote tiedotti kunnan perusopetusta, että Liperin koulussa on voinut altistua koronavirukselle torstaina ja perjantaina 25.–26.11.2021.

Oppilaat voivat jatkaa koulunkäyntiä normaalisti, mutta jos lapselle ilmaantuu esimerkiksi hengitystieinfektion tai vatsataudin oireita, täytyy jäädä sairastamaan kotiin ja hakeutua koronatestiin. Testiin tulee hakeutua koronarokotteiden saannista huolimatta. Ajan voi varata Omaolo-palvelusta tai päivystysavusta p. 116 117.

Tartunnanjäljitystä priorisoidaan Siun sotessa THL:n riskinarvion mukaan. Jäljitystä keskitetään suuren tartuntariskin tilanteisiin ja tilaisuuksiin. Oireisena täytyy pysyä kotona, vaikka virallista karanteenimääräystä ei olisikaan annettu.

Korona-altistumisen jälkeen myös oireettomana on vältettävä esimerkiksi harrastustoimintaa ja muuta kodin ulkopuolista välttämätöntä toimintaa 10 vuorokauden ajan altistumisesta. Muut perheenjäsenet voivat jatkaa arkeaan normaalisti, jos he ovat oireettomia.

Lisätietoja löytyy Siun soten verkkosivuilta:

https://www.siunsote.fi/oireseurantaohje-pienen-riskin-altistuneelle

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja pöydällä pinossa

Lisätietoja asiasta:

Yhteystiedot

Sirkka Helisten

Varhaiskasvatuksen johtaja
 040 766 0940
sirkka.helisten@liperi.fi
Keskustie 3, 83100 Liperi

Riitta Lappalainen

Hyvinvointijohtaja
 040 834 7185
riitta.lappalainen@liperi.fi
Keskustie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute