Vapaa-aika pääkuva

Navigaatiovalikko

Vapaa-aika, ländäri

Vapaa-aika

Liperi tarjoaa monipuolisesti mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon. Tutustu esimerkiksi retkeilyreitteihimme, käy kuntoilemassa Liprakan kuntosalilla ja uimahallissa tai aloita kokonaan uusi harrastus!

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Haemme virkistystuokioiden toteuttajia asumispalveluiden ja laitoshoidon piirissä oleville vanhuksille

Haemme virkistystuokioiden toteuttajia asumispalveluiden ja laitoshoidon piirissä oleville vanhuksille

Tulisitko toteuttamaan kulttuuri- ja taidevierailun, toiminnallisen tuokion, työpajan tai muuta aktiviteettia vanhuksille?

Liperin kunta hakee virkistystuokioiden toteuttajia Liperissä asumispalveluiden ja laitoshoidon piirissä oleville vanhuksille. Palvelut voivat olla kulttuurin ja taiteen keinoin toteutettuja vierailuja, toiminnallisia tuokioita, työpajoja tai muutoin yhdessä vanhusten kanssa järjestettyjä aktiviteetteja.

Palvelut toteutetaan Liperin vanhuspalveluyksiköissä. Toteutamme virkistystuokioiden haun tänä keväänä niin sanotun käänteisen kilpailutuksen mukaisesti. Maksamme jokaisesta toteutettavasta virkistystuokiosta enintään 100 euroa, johon sisältyvät myös matkat ja mahdolliset materiaalit.

Lähetä ehdotuksesi virkistystuokiosta viimeistään maanantaina 18.3.2024. Jos haluat ilmoittaa useampia erilaisia esityksiä tai ohjelmakokonaisuuksia, tee jokaisesta oma ilmoitus. Lopullinen valinta toteutettavista virkistystuokioista tehdään huhtikuun aikana vanhuspalveluyksiköissä yhdessä vanhusten kanssa.

Sopimukset tilaisuuksista tehdään Liperin kunnan kanssa, ja esiintymispalkkiot maksetaan osin Rauha Ylösen testamenttivaroista ja osin kunnan kulttuuripalveluiden puolelta.

Ilmoita ehdotuksesi tällä sähköisellä lomakkeella!

Ukki ja poika.

Lisätietoja

Yhteystiedot

Henkilökuva.

Reetta Partanen

Vapaa-aikapäällikkö
 0400 678 799
reetta.partanen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute