Omakotitontit Vaivio pääkuva

Navigaatiovalikko

Vaivio, Asuntokangas

Vaivio, Asuntokangas

Tämä tilava tontti sijaitsee vireän maaseutukylän keskellä. Matkaa Pärnävaaran ulkoilukeskukseen 6 km, Ylämyllylle 10 km, lentoasemalle 13 km, Joensuuhun 20 km ja Liperin keskustaan 24 km.

Vapaita tontteja:

Tontin numero: 426-412-5-118
Hinta: 14 950,00 euroa
Pinta-ala: 5980m2
Rakennusoikeus: 300m2
Lisätiedot: Maapohjan hinnan lisäksi peritään puuston arvo 5708,00 €, lohkomiskulut 1020,00 €, rajapyykit 78,00 e sekä kaupanvahvistajan palkkio 120,00 €. Rakentamiseen haettava suunnittelutarveratkaisu ennen varsinaista rakennuslupaa. Tonttia rasittaa 6m leveä tieoikeus.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Sadevesijärjestelmä tulvi Paloaukean koulun kellariin

Sadevesijärjestelmä tulvi Paloaukean koulun kellariin

Ylämyllyllä sijaitsevan Paloaukean koulun sadevesijärjestelmä tulvi ja vesi pääsi virtaamaan koulun kellariin. Kuivaustyöt ovat päässeet hyvin käyntiin ja tämänhetkisen arvion mukaan tilojen puhdistus ja kuivatus saadaan hoidettua ennen koulun alkua.

Elokuun 2. ja 3. päivän välisenä yönä on satanut rankasti. Ylämyllyllä sijaitsevan Paloaukean koulun sadevesijärjestelmä tulvi ja vesi pääsi virtaamaan koulun kellariin.

Kunta sai ilmoituksen aamulla 3. elokuuta ja vedet on poistettu saman aamupäivän aikana imuautolla. Sadevesijärjestelmän tulvinnan seurauksia on käyty tarkistamassa asiantuntijan kanssa 3.8. iltapäivällä.

Tiloihin tehdään ennen koulun alkua desinfiointipesu. Sen jälkeen mahdolliset vauriot voidaan kartoittaa tarkemmin. Tiedotamme asiasta myöhemmin lisää, kun tiedot tarkentuvat.

Päivitys 5.8.2021:

Paloaukean koululla sadevesien tulvimisesta johtuneen vesivahingon hoito jatkuu.

Vesi on poistettu tiloista ja kuivausalan toimija hoitaa tilojen kosteuskartoituksen ja jälkivahinkojen kartoituksen, sekä desinfiointityöt.

Kuivaustyöt ovat päässeet hyvin käyntiin ja tämänhetkisen arvion mukaan tilojen puhdistus ja kuivatus saadaan hoidettua ennen koulun alkua.

Työmaan oranssi varoitusvalo lähikuvassa

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute