Uutiskirje pääkuva

Navigaatiovalikko

Uutiskirjeen tilauslomake

Tilaa täältä Liperin mökkiläiskirje

Liperin mökkiläiskirje ilmestyy jatkossa sähköisenä uutiskirjeenä. Tarvitset uutiskirjettä varten käytössä olevan sähköpostiosoitteen.

Liperin mökkiläiskirje on kuntamme mökkiläisille, kausi- ja vapaa-ajanasukkaille suunnattu uutiskirje, jonka voi tilata omaan sähköpostiosoitteeseen alla olevan lomakkeen kautta.

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, etu- ja sukunimen antaminen on vapaaehtoista.

Ennen lomakkeen lähetystä muista hyväksyä myös tietojen käsittely tietosuojaselosteen mukaisesti.

Paina lopuksi "Tilaa uutiskirje" painiketta.

Mökkiläiskirjeen vastaanottaminen on maksutonta ja voit poistua listalta halutessasi. Saat lomakkeen lähettämisen jälkeen vielä vahvistusviestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Näin varmistamme, että annetut osoitteet ovat oikein.

Jos haluat syöttää useamman osoitteen, päivitä sivu lomakkeen lähetyksen jälkeen, niin pääset taas täyttämään lomakekentät.

Jatkossa emme lähetä erillistä paperista mökkiläiskirjettä postitse. Mökkiläiskirje ilmestyy kahdesti vuodessa tai tarvittaessa useammin.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Pärnävaaran asfaltoidulla kuntoradalla tehdään opastustöitä – rata avataan töiden valmistuttua

Pärnävaaran asfaltoidulla kuntoradalla tehdään opastustöitä – rata avataan töiden valmistuttua

Radalle tulee esimerkiksi ohjetaulut, opastusmerkinnät ja kaistamaalaukset.

Pärnävaaran asfaltoidun kuntoradan opastustyö on käynnissä. Radalle on tulossa muun muassa ohje- ja opastaulut, opastus- ja varoitusmerkkejä, kaistamaalaukset sekä maalatut suuntanuolet.

Rata ei ole toistaiseksi käytössä. Rata päästään avaamaan, kunhan radan turvallisuuden kannalta tarvittavat toimet on tehty. Tiedotamme avaamisesta Liperin kunnan kanavissa.

Valmiilla radalla saa liikkua ohjeita noudattaen lihasvoimin rullasuksilla, rullaluistimilla, rullalaudalla, potkulaudalla, kävellen ja juosten sekä potku- ja polkupyörällä. Liikkuminen on sallittua myös sähköavusteisella polkupyörällä, jonka suurin teho on enintään 250 W. Sähköavustuksen on kytkeydyttävä pois päältä, kun nopeus saavuttaa 25 km/h, ja avustus saa toimia vain poljettaessa.

Moottoriajoneuvoilla ja sähköpotkulaudoilla tai muilla kevyillä sähköajoneuvoilla ajo radalla on kielletty. Koirien ulkoilutus ei myöskään ole radalla sallittua.

Rullahiihtäjä asfalttiradalla.

Lisätietoja

Yhteystiedot

Hannele Mikkanen

Kunnanjohtaja
 0400 139 989
hannele.mikkanen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute