Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Yksityisteiden kunnossapitoavustukset vuonna 2023

Yksityisteiden kunnossapitoavustukset vuonna 2023

Yksityisteiden kunnossapitoavustusta on haettava uudestaan vuosittain. Tee hakemus 31. toukokuuta 2023 mennessä.

Yksityisteiden kunnossapitoavustusta on haettava tietojen ajantasaisuuden seurannan vuoksi uudestaan vuosittain, vaikka tiekunta olisi saanut vuonna 2022 myöntävän päätöksen. Huomioithan, että kunnossapitohakemuksen liitteenä on toimitettava tiekunnan viimeisimmän kokouksen pöytäkirjan kopio.

Yksityistielain 60 §:ssä edellytetään, että vuosikokousta vastaava kokous on pidettävä vähintään joka neljäs vuosi, joten tämän on käytävä ilmi tiekunnan kokouksen pöytäkirjan kopiosta. Ilman hakemuksen liitettä hakemusta ei voida hyväksyä, vaikka se muutoin täyttäisikin avustusehdot.

Yksityisteiden kunnossapitoavustukset ovat haettavana 31.5.2023 mennessä.

Hakemukset käsitellään hakuajan päättymisen jälkeen ja päätös tehdään kesän 2023 aikana. Hakuajan päättymisen jälkeen lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon vuoden 2023 yksityisteiden kunnossapitoavustushaussa.

Avustusta suositellaan ensisijaisesti haettavan sähköisellä hakemuksella: https://miunpalvelut.fi/liperi/tieavustus tai toimittamalla hakemuksen liitteineen osoitteella Liperin kunta, elinympäristöpalvelut, Varolantie 3, 83100 Liperi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@liperi.fi otsikolla ”Yksityisteiden kunnossapitoavustushakemus 2023”

Tarkemmat avustusehdot, ohjeet ja hakemuslomake löytyvät Liperin kunnan verkkosivuilta www.liperi.fi/avustukset-kunnossapitoon

Henkilöauto kulkemassa hiekkapintaista tietä, tien vieressä yksityistiestä kertova liikennemerkki

Lisätietoja: