Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Vastaa kyselyyn liikuntaolosuhteiden kehittämisestä Liperissä

Vastaa kyselyyn liikuntaolosuhteiden kehittämisestä Liperissä

Liikkumisen edistämiseksi kunnassa on parhaillaan tekeillä liikkumisohjelma ja liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelma.

Vaikuta Liperin kunnan liikuntapalveluiden ja liikunnan olosuhteiden tulevaisuuteen!

Liperin kunnan tehtävänä on edistää kuntalaisten hyvinvointia ja terveyttä. Liikkumisen edistämiseksi kunnassa on parhaillaan tekeillä liikkumisohjelma ja liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelma. Osallistu kyselyyn ja kerro näkemykseksi liikkumisen edistämiseksi ja liikuntaolosuhteiden kehittämiseksi! Kysely on käynnissä 10.7.2022 asti.

Vastaamiseen menee aikaa noin 10 minuuttia. Vastanneiden kesken arvotaan 3 kappaletta uimahallin kymmenen kerran sarjalippuja Liprakkaan. Kyselyyn vastataan nimettömästi, mutta mikäli haluat osallistua uimahallilippujen arvontaan, jätäthän loppuun yhteystietosi. Kysely on tarkoitettu vastattavaksi omaehtoisen liikunnan näkökulmasta, ja seurojen toiveita ja tarpeita selvitetään erillisessä työpajassa. Kouluikäisille järjestetään erillinen kysely syksyllä 2022.

Liikkumisohjelman ja liikuntaolosuhteiden kehittämissuunnitelman toteutuksesta vastaa WSP Finland Oy yhteistyössä Liperin kunnan ohjausryhmän kanssa.

 

Ihmisiä tasapainoilemassa ulkoliikuntapuistossa.

Lisätietoja tarvittaessa