Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Tiina Korhonen aloitti varhaiskasvatuksen johtajana Liperissä

Tiina Korhonen aloitti varhaiskasvatuksen johtajana Liperissä

"Päällimmäinen tunne uudessa työssä on innostus", varhaiskasvatuksen johtajaksi valittu Tiina Korhonen sanoo.

Tiina Korhonen on aloittanut Liperin kunnassa varhaiskasvatuksen johtajana 1.8.2023. Korhonen on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Hänellä on laaja työkokemus eri tehtävistä varhaiskasvatuksen kentältä.

”Päällimmäinen tunne uudessa työssä on innostus. Minulle lähellä sydäntä on lasten ja perheiden hyvinvointi, mitä tässä työssä saa edistää. Minut on otettu vastaan hyvin lämpimästi, mistä olen iloinen. Liperin varhaiskasvatuksessa on kehittämisen meininki ja tehty paljon asioita. Hyviä, toimivia käytänteitä voidaan edelleen jatkaa, mutta varmasti uudistamistakin kaivataan. On mielenkiintoista päästä tutustumaan varhaiskasvatuksen eri muotoihin Liperin kunnassa”, Korhonen kuvailee.

Varhaiskasvatuksen johtajan virka oli haettavana 25.4.-21.5.2023 pitkäaikaisen varhaiskasvatuksen johtaja Sirkka Helistenin jäädessä pois työstä. Määräaikaan mennessä saapui neljä hakemusta.

Varhaiskasvatuksen johtaja toimii tulosalueensa johtajana. Hän vastaa oman tulosalueensa taloudesta, toiminnasta ja kehittämisestä sekä henkilöstöhallinnosta sekä huolehtii yksityisen varhaiskasvatuksen ohjauksesta ja valvonnasta.

Tiina Korhonen hymyilee kameralle työhuoneessaan. Hänellä on lyhyet, ruskeat hiukset ja vaaleanpuna-valkoinen kukkakuvioinen paita. Takaseinällä huoneessa on lasten piirustuksia ja pöydällä orkidea.

Tiina Korhonen hymyilee kameralle työhuoneessaan. Hänellä on lyhyet, ruskeat hiukset ja vaaleanpuna-valkoinen kukkakuvioinen paita.

Lisätietoja