Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Pro-Machining Oy rakentaa uudet toimitilat Ylämyllyn Välikankaalle

Pro-Machining Oy rakentaa uudet toimitilat Ylämyllyn Välikankaalle

Pro-Machining Oy aloittaa koneistamon rakennusinvestoinnin Rannankujalle. Yrityksen tavoitteena on tarjota työpaikka 8–10 kokoaikaiselle työntekijälle.

Liperin yrityskiinteistöt Oy ja Pro-Machining Oy ovat solmineet 6000 m²:n tonttikaupan Ylämyllyn Välikankaalta.

Pro-Machining Oy aloittaa tulevan talvikauden aikana noin 600 m²:n laajuisen koneistamon rakennusinvestoinnin Rannankujalle. Yrityksen tavoitteena on aloittaa toiminta uusissa toimitiloissa jo vuoden 2022 loppupuolella.

Pro-Machining Oy on vuonna 2018 perustettu koneistusyritys. Yritys tuottaa nykyaikaisella konekannalla vaativia koneistuksia piensarjatuotantoperiaatteella Itä-Suomen alueella sijaitseville teollisuusyrityksille. Yrityksen toiminta on vahvassa kasvussa, liikevaihto tulee nousemaan puolen miljoonan euron tasosta miljoonaluokkaan tulevan kolmen vuoden aikana. Yrityksen tavoitteena on tarjota työpaikka 8–10 kokoaikaiselle työntekijälle.

- Välikankaan teollisuusalue on erinomaisella sijainnilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Alueella on merkittävä teollinen yrityskeskittymä, jonka kehityksessä haluamme olla mukana osaltamme, kertoo yrittäjä Petri Saarelainen.

- On ilo olla mukana ja osaltaan edesauttamassa hyvin johdetun sekä tavoitteellisen yrityksen hankkeessa ja kasvutarinassa, toteaa Liperin yrityskiinteistöt Oy:n ja Lipertek Oy:n toimitusjohtaja Mika Hyttinen.

Työrukkaset, joissa on Lipertekin logo

Lisätietoja: