Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Omaishoitajille maksuton kulkukortti Liprakkaan

Omaishoitajille maksuton kulkukortti Liprakkaan

Liperin kunta on aloittanut maksuttomien uimahallikäyntien kokeilun liperiläisille omaishoitajille. Kokeilu on kahden vuoden mittainen.

Liperin kunnassa on käynnissä maksuttomien uimahallikäyntien kokeilun liperiläisille omaishoitajille ajalla 1.1.2022 - 31.12.2023. Kokeilun aikana maksuttomien käyntien määrää seurataan sekä kerätään palautetta kokeilusta.

Omaishoitajan kortilla on rajoittamaton käyttöoikeus sekä kuntosalille että allasosastolle. Kortti on henkilökohtainen ja se on voimassa yhden vuoden myöntämispäivästä. Kortin voi uusia esittämällä palkkalaskelman, jossa tehtävänimikkeenä on omaishoitaja. Esitettävä palkkalaskelma saa olla enintään 2 kk aikaisemmin päivätty.

Hakemukseen tulee liittää palkkalaskelma, jossa tehtävänimikkeenä on omaishoitaja. Esitettävä palkkalaskelma saa olla enintään 2 kk aikaisemmin päivätty. Korttia lunastettaessa tulee esittää henkilötodistus.

Omaishoitajan kulkukortin voi hakea Liperin kunnan palvelupisteeltä (Varolantie 3) sen aukioloaikoina arkisin klo 9–11 ja 12–15.

Ohjeet ja lomake löytyvät myös Liprakan verkkosivulta.

Yleiskuva Liprakan uimahallin allasosastosta