Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Liperin koulussa altistumismahdollisuus

Liperin koulussa altistumismahdollisuus

Liperin koulussa ja iltapäivätoiminnassa on voinut altistua koronavirukselle tiistaina 14.9.2021. Siun soten tartunnanjäljitys on yhteydessä kaikkiin karanteeniin asetettavien oppilaiden huoltajiin tiistain 21.9. aikana.

Siun sote tiedotti kunnan perusopetusta 21.9.2021, että Liperin koulussa ja iltapäivätoiminnassa on voinut altistua koronavirukselle tiistaina 14.9.2021.

Muutama oppilas asetetaan karanteeniin ja osa oppilaista ohjataan oireseurantaan. Siun soten tartunnanjäljitys on yhteydessä kaikkiin karanteeniin asetettavien oppilaiden huoltajiin tiistain 21.9. aikana. Luokanopettaja on yhteydessä karanteeniin asetettujen oppilaiden huoltajiin koulunkäynnin yksityiskohdista karanteenin aikana.

Oireseurantaan ohjattujen oppilaiden huoltajille tiedotetaan asiasta erillisellä Wilma-viestillä. Kaikki tarvittavat yhteydenotot huoltajille tulevat Siun soten taholta. Huoltajien ei siis tarvitse soittaa tai olla yhteydessä terveydenhuoltoon erikseen asian tiimoilta.

Oireseurantaan ohjattujen oppilaiden ja henkilökunnan on tärkeä tarkkailla oireita 14 vuorokauden ajan ja hakeutua tarvittaessa matalalla kynnyksellä koronatestiin. Kouluun tai päiväkotiin ei voi tulla, jos on pieniäkään koronaviruksen tartuntaan sopivia oireita.

Lisätietoja löytyy Siun soten verkkosivuilta (linkit aukeavat uuteen välilehteen):

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja pöydällä pinossa

Lisätietoja: