Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Liiku ja harrasta Liperissä 2021–2022 -opas on julkaistu

Liiku ja harrasta Liperissä 2021–2022 -opas on julkaistu

Oppaasta löydät tietoa Liperissä järjestettävistä liikuntaryhmistä ja muusta vapaa-aikapalveluiden tarjonnasta. Ilmoittautuminen Liperin kunnan järjestämiin liikuntaryhmiin alkaa torstaina 19.8. klo 12!

Liiku ja harrasta Liperissä 2021–2022 -opas on julkaistu ja se jaellaan jokakotijakeluna Liperin kunnan alueella torstaina 12. elokuuta. Opas on luettavissa myös sähköisenä Issuu-palvelussa alla olevasta linkistä:

Opas on koottu ennakkotietojen perusteella kesä-heinäkuussa 2021. Koronatilanteen vuoksi muutokset ovat valitettavia, mutta mahdollisia. Seuraathan ajantasaista tiedotusta verkkosivuillamme ja yhdistysten ja seurojen kanavissa.

Liperin kunnan liikuntaryhmät

Liperin kunnan liikuntaryhmät käynnistyvät tämän hetkisen tilanteen mukaan normaalisti syyskuussa. Ennakkoilmoittautuminen avautuu torstaina 19.8. klo 12.

Syyskausi on 6.9.–19.12.2021 ja kevätkausi 10.1.–22.5.2022.

Ilmoittautuminen tapahtuu vain sähköisesti, ei puhelinilmoittautumisia.

Lisäksi järjestämme ilmoittautumispäivystystä torstaina 19.8. klo 12-15 Liperin kunnanviraston palvelupisteellä, Viinijärven nuorisotalolla sekä Ylämyllyn kirjastolla. Syyskausi käynnistyy 6.9.2021 ja kevätkausi 10.1.2022.

Pop up -lipunmyynti Liprakkaan torstaina 19.8. klo 12–15 Ylämyllyn kirjastolla, Laavupolku 2 (uuden yläkoulun yhteydessä).

Tarjolla oleviin ryhmiin pääset tutustumaan Liikuntaryhmät-sivulta sekä Liiku ja harrasta Liperissä -oppaassa.

Ilmoittautuminen nettilinkin kautta:

  • Yhdellä lomakkeella voit ilmoittaa vain yhden henkilön.
  • Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, liikuntaryhmän täyttyessä se ei ole enää valittavissa listalta.
  • Varasijoille ei ole mahdollista ilmoittautua, mahdollisista peruutuspaikoista ilmoitamme kunnan nettisivuilla ja somekanavissa.
  • Voit ilmoittautua vain yhteen allasryhmään, näin mahdollistamme mahdollisimman monelle pääsyn allasryhmiin.
  • Osallistumisen syyskauden ryhmien osalta voi perua syyskuun loppuun mennessä ja kevätkauden ryhmiin vuoden loppuun mennessä. Syyskauden osallistumismaksujen laskutus lokakuussa, kevätkauden osalta helmikuussa.

Ryhmiä koskevat tiedustelut: Mira Kostamo, 040 582 6726, mira.kostamo@edu.liperi.fi

Kaksi maastopyöräilijää pyöräilemässä lammen rantaa kulkevalla polulla kesäisenä päivänä