Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Kuntalaisten keskustelutilaisuus verkostoselvityksestä 29. toukokuuta

Kuntalaisten keskustelutilaisuus verkostoselvityksestä 29. toukokuuta

Tilaisuudessa halutaan kuulla kuntalaisten näkemyksiä koulu-, varhaiskasvatus- sekä liikunta- ja leikkipaikkaverkoston selvitystä varten. Tilaisuus järjestetään Teams-yhteydellä.

Liperin kunnassa on tekeillä koulu-, varhaiskasvatus- sekä liikunta- ja leikkipaikkaverkoston selvitys. Tavoitteena on tuoda verkostoselvitykset kunnanvaltuuston käsiteltäväksi 24.6.2024.

Kuntalaisille selvitysten kokonaisuutta ja mahdollisia vaihtoehtoisia palveluiden järjestämisen malleja avataan keskustelutilaisuudessa keskiviikkona 29.5. klo 17–18.30.

Tilaisuudessa halutaan kuulla kuntalaisten näkemyksiä selvitettäviin asioihin. Tilaisuus järjestetään Teams-yhteydellä ja siihen voi liittyä ilman ilmoittautumista alla olevan linkin kautta. Liittyminen ei edellytä Teams-sovellusta, vaan voit tulla kuulolle verkkoselaimen kautta.

Verkkoselvityksillä saadaan kartoitettua kunnan taloudellisia resursseja ja lapsimäärän kehitystä vastaavat sekä opetuksen ja varhaiskasvatuksen laadun turvaavat koulujen ja päiväkotien verkostot.

Liikunta- ja leikkipaikkaverkoston selvityksellä saadaan kartoitettua kunnan taloudellisia resursseja ja strategisia tarpeita vastaava kokonaisverkosto, jota kunnan on tarkoituksenmukaista ja mahdollista ylläpitää kuntalaisille hyvässä kunnossa.

Katso myös aiempi uutisemme aiheesta.  

Lemmikinkukkia lähikuvassa

Lisätietoja: