Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Jyrin esiopetusyksikössä altistumismahdollisuus 18. ja 19. elokuuta

Jyrin esiopetusyksikössä altistumismahdollisuus 18. ja 19. elokuuta

Olemme yhteydessä koronavirukselle altistuneisiin ja toimitamme yhteystiedot Siun sotelle. Siun soten tartunnanjäljitys on altistuneisiin suoraan yhteydessä.

Siun sote tiedotti kunnan varhaiskasvatusta 22.8.2021, että Jyrin esiopetusyksikössä on todettu yksi koronavirustartunta. Ryhmä, jossa tartunta on ollut, on asetettu Siun soten ohjeistuksen mukaiseen karanteeniin 22.8.2021 alkaen, koska ryhmän lapsilla ja henkilökunnalla on ollut mahdollista altistua koronavirukselle keskiviikkona 18.8. ja torstaina 19.8.2021. Karanteeniin ohjaus koskee myös kyseisinä päivinä täydentävässä varhaiskasvatuksessa olleita.

Olemme yhteydessä altistuneen ryhmän lasten huoltajiin ja henkilökuntaan ja toimitamme yhteystiedot Siun sotelle. Siun soten tartunnanjäljitys on heihin lähiaikoina suoraan yhteydessä. Tartunnanjäljityksessä on ruuhkaa, joten yhteydenotto voi tulla muutaman päivän viiveellä.

Muiden Jyrin yksikön lasten ja henkilökunnan on tärkeä tarkkailla oireita 14 vuorokauden ajan ja hakeutua tarvittaessa matalalla kynnyksellä koronatestiin.

Lisätietoja löytyy Siun soten verkkosivuilta:

Tee koronavirustaudin oirearvio Omaolo.fi -palvelussa, jos epäilet tartuntaa. Voit myös tehdä arvion alle 15-vuotiaan lapsen puolesta, jos olet hänen huoltajansa. Jos asioit alle 15-vuotiaan lapsen puolesta, täytä ensin oirearvio. Oirearvion täyttämisen jälkeen sinut ohjataan tunnistautumaan ja valitsemaan Toisen puolesta asiointi.

Täydennämme tiedotetta, mikäli tiedot päivittyvät.

Kertakäyttöisiä kasvomaskeja pöydällä pinossa

Lisätietoja: