Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Joensuun seudun joukkoliikenteeseen muutoksia 6.6. alkaen

Joensuun seudun joukkoliikenteeseen muutoksia 6.6. alkaen

Koulujen päättyminen ja joukkoliikenteen siirtyminen kesäaikataulukauteen tuovat muutoksia muun muassa Liperin suunnan linjoille.

Koulujen päättyminen ja joukkoliikenteen siirtyminen kesäaikataulukauteen tuovat muutoksia Joensuun seudun joukkoliikenteeseen.

JOJO-liikenteen reiteissä ja aikatauluissa tapahtuu muutoksia muun muassa Liperin suunnan linjoilla. Linjalle 101 (Niittylahti-Joensuu-Jyrinkylä) lisätään sunnuntaiaamuun jo talvikaudella ollut lähtö klo 9:00 Jyrinkylästä Niittylahteen. Muutoin linja liikennöi kuten kesällä 2021 ja talvikaudella 2021–2022. 

Linjalle 102 (Nepenmäki-Joensuu-Honkalampi-Liperi) tulee kesäliikenteeseen uusia vuoroja siten, että lisäysten jälkeen linja 102 liikennöi kuten talvikaudella 2021–2022. 

Koululinjat 110-111 ja 121-131 jäävät kesätauolle.

Muuttuneet linjat ja aikataulut ovat katsottavissa reittioppaassa: https://joensuu.digitransit.fi ja aikatauluvihkossa. Paperisten pysäkkiaikataulujen jako pysäkeille alkaa 6.6. alkaen. Aikatauluvihkoja on myytävänä Carelicumissa ja Waltti-busseissa.

Sähköbussit saapuvat JOJO-liikenteeseen

Länsilinjat tuo paikallisliikenteeseen sopimuksen mukaisesti 13 uutta viimeisintä teknologiaa olevaa Volvon sähköbussia. Ensimmäiset neljä bussia tulevat liikenteeseen 6.6. ja loput yhdeksän bussia kesän aikana ennen koulujen alkua.

JOJO-väreissä olevan uuden sähköbussin on jo voinut nähdä liikenteessä. Kuljettajien koulutus alkoi jo 24.5. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua uuteen sähköbussiin maanantaina 6.6. klo 9:30-12:30 Joensuun torilla torilavan edessä.

Lue koko tiedote täällä. Lisätietoja joukkoliikenteestä löytyy nettisivuilta: jojo.joensuu.fi

Busseja rivissä.