Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Hiihtokahvila Suksee avaa ovensa Pärnävaaralla

Hiihtokahvila Suksee avaa ovensa Pärnävaaralla

Kahvila Suksee palvelee asiakkaita torstaista 11. helmikuuta alkaen. Kahvilan on tarkoitus olla avoinna hiihtokauden loppuun.

Torstaista 11. helmikuuta alkaen Pärnävaaran urheilukeskuksella on mahdollista paitsi ulkoilla myös nauttia kahvilapalveluista.

Pärnävaaralla toimintansa aloittavassa Kahvila Sukseessa tarjolla on muun muassa kahvia, erikoiskahveja, kuumaa kaakaota, erilaisia itsepaistettuja leivonnaisia sekä palautumis- ja voimapirtelöitä. Perjantaista sunnuntaihin tarjoillaan myös keittolounasta. Leivonnaisia voi ostaa myös mukaan ja tilata etukäteen.

Kahvila on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin kello 1018. Niin sanotulla hiihtolomaviikolla eli 8.–14.3.2021 välisenä aikana kahvila palvelee joka päivä.

Kahvilan avaamisen taustalla on monipuolisen pitopalvelukokemustaustan omaava kolmen naisen yrittäjäryhmä. Tiedotteen mukaan kahvila on näillä näkymin avoinna kuluvan hiihtokauden loppuun saakka.

Lisätietoa löytyy Hiihtokahvila Sukseen Facebook-sivuilta sekä yhtenä kahvilan yrittäjänä toimivalta Eine Laasoselta numerosta 040 089 4727.

Henkilö hiihtämässä yllään sininen takki, aurinko paistaa