Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Haettavana hyvinvointipedagogin ja koulunkäynninohjaajan tehtävät

Haettavana hyvinvointipedagogin ja koulunkäynninohjaajan tehtävät

Haemme Liperin kuntaan seuraavalle lukuvuodelle määräaikaisiin tehtäviin koulunkäynninohjaajaa ja hyvinvointipedagogia. Tehtävät sijoittuvat perusopetukseen.

Koulunkäynninohjaajan tehtäviin kuuluvat luokkaohjaus ja koulun iltapäivätoiminnan ohjaus. Tehtävä sijoittuu Salokylän koululle. Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä positiivista toimintatapaa. Työ iltapäivätoiminnan ohjaajana vaatii itsenäistä ja luovaa työskentelyotetta. Koulunkäynninohjaajan tehtävän hakuaika päättyy 3. elokuuta 2020 klo 08:00.

Hyvinvointipedagogin tehtävän päätoimipiste on Liperin koulu, jossa hyvinvointipedagogi toimii työnimikkeellä tsemppari. Tsemppari on läsnä oppilaiden kouluarjessa ja vastaa tunne-elämän, mielialan ja käyttäytymisen haasteisiin ja psyykkisiin tuen tarpeisiin. Työssä korostuu moniammatillinen verkostoyhteistyö. Lisäksi hyvinvointipedagogilla voi olla kehittämis- ja asiantuntijatehtäviä kunnan hyvinvointipalveluissa ja työ liittyy tiiviisti kunnan muuhun hyvinvointityöhön. Hakuaika hyvinvointipedagogin tehtävään päättyy 10. elokuuta 2020 klo 08:00.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea työpaikkoja myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Alakoulun oppilaita piirtämässä pöydän ääressä

Lisätietoja: