Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Ilmoittautuminen kunnan liikuntaryhmiin on alkanut

Ilmoittautuminen kunnan liikuntaryhmiin on alkanut

Ilmoittautuminen Liperin kunnan järjestämiin alkaa torstaina 8. elokuuta klo 9:00 sähköisesti. Huomaathan, että emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse, vaan ilmoittautuminen tapahtuu verkossa. Pääset ilmoittautumaan allaolevasta linkistä, joka aukeaa 8.8.2019 klo 9.

Huom! Liiku ja harrasta Liperissä -oppaassa on virheellinen aloituspäivämäärä Ylämyllyn Seniorikuntopiirin kohdalla. Oikea aloituspäivämäärä on perjantaina 23.8.2019 klo 12.30.

Huom! Liprakan vesiliikuntaryhmät ovat jo täynnä. Kansalaisopisto järjestää Liprakassa vesiliikuntaryhmiä. Ilmoittautumiset ryhmiin kasalaisopiston kautta to 15.8. klo 9.00 alkaen verkossa tai puhelimitse p. 013 337 5929.

Kunnan järjestämät liikuntaryhmät löydät kunnan verkkosivuilta.

Liikuntaryhmät löydät myös Liiku ja harrasta Liperissä -oppaasta. Opas löytyy myös sähköisenä Issuu-palvelusta.

Oppaassa on paljon tietoa myös syyskuussa avautuvasta Liprakan uimahallista. Liprakan uimahalli ja kuntosali palvelvat 1. syyskuuta 2019 alkaen ja kulkukorttien ja lippujen myynti alkaa myöhemmin elokuussa. Ilmoitamme tarkan ajan myöhemmin, seuraathan ilmoittelua! Liprakan uimahalli ja kuntosali sijaitsevat Luovin ammattiopistolla osoitteessa Silmutie 11, 83430 Käsämä. Voit tutustua Liprakan palveluihin myös sen omalla sivulla.

 

Käsipainot

Lisätietoja: