Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Viinijärven koululla vesivahinko

Viinijärven koululla vesivahinko

Sulamisvesien poistoputken jäätyminen aiheutti vesivahingon Viinijärven koululla. Vesivahingon kuivaus- ja korjaustyöt vaikuttavat koulun tilojen käyttöön sekä neuvolan ja kouluterveydenhuollon palveluihin.

Viinijärvellä koululla sulamisvesien poistoputki oli jäätynyt ja vedet löysivät itselleen vaihtoehtoisen reitin sisälle. Vesivahinko vaikuttaa ruokalan, kotitalousluokan ja joidenkin opetustilojen käytöön, sekä neuvolan ja kouluterveydenhoidon toimintaan.

Vuotokohta on saatu paikallistettua ja samalla estettyä uusi vuotaminen. Koululle tilattiin kosteuskartoitus, joka on pidetty ja nyt etenemme kartoituksen korjaus- ja kuivausehdotuksen mukaisesti.

Viinijärven koulun rehtori-hyvinvointikoordinaattori Riitta Lappalainen kertoo, että 5A-luokan opetus siirtyy kuivatuksen ajaksi koulun alakertaan. Kotitalousluokka tyhjennetään myös tällä viikolla ja kuivatus saadaan arvion mukaan alkamaan viimeistään perjantaina.

Itse ruokalassa kuivaus- ja korjaustyöt ovat jo käynnissä. Neuvola ja kouluterveydenhuolto joutuvat siirtymään toisiin tiloihin kuivatuksen ja korjauksen ajaksi. Neuvolan ja kouluterveydenhuollon tilojen järjestely on vielä kesken ja tilanteesta tiedotetaan myöhemmin lisää, kun uudet tilat varmistuvat.

Kuivaus- ja korjaustöiden kestoksi on arvioitu noin viisi viikkoa. Tiedotamme asiasta lisää, kun arviot tarkentuvat.

 

HUOMIO: Uutista muokattu 15.3.2019 Siun soten palveluita koskevan tiedon osalta. Aiemmin ilmoitimme virheellisesti, että korvaavat tilat olisi jo vahvistettu.

Oranssi työmaan varoitusvalo lähikuvassa.