Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta Ylämyllyllä päättyy

Varhaiskasvatuksen kerhotoiminta Ylämyllyllä päättyy

Kunnan järjestämä kerhotoiminta päättyy toukokuun lopussa, mutta vastaavaa 3–5-vuotiaille suunnattua kerhotoimintaa järjestää edelleen Liperin seurakunta. Päätöksellä halutaan karsia päällekkäisyyttä palveluissa.

Varhaiskasvatuksella on ollut kerhotoimintaa Ylämyllyn monitoimitalolla kolmena päivänä viikossa 3–5-vuotiaille lapsille.  Kerhot päättyvät toukokuun lopussa ja tällöin päättyy myös kunnan järjestämä kerhomuotoinen toiminta.

Liperin seurakunnalla on lapsille ja perheille erilaisia kerhoja kirkonkylällä, Viinijärvellä ja Ylämyllyllä. Ilmoittautuminen syksyn 3–5-vuotiaiden päiväkerhoihin on nyt käynnissä. Mikäli seurakunnan toiminta palvelee perhettänne, lisätietoja löytyy osoitteesta www.liperinseurakunta.fi tai ottamalla yhteyttä Outi Toppiin, puh. 0400 425 074.

Lasten on mahdollista olla kunnan päiväkodeissa myös pienillä tuntimäärillä viikossa. Lasten päiväkotiasioissa lisätietoja antaa palvelusuunnittelija Aune Räsänen, puh. 0400 428 397.

Huom! 5-vuotiailla lapsilla on Liperissä oikeus maksuttomaan varhaiskasvatukseen 80 tunnin ajalta. Maksuton varhaiskasvatus 5-vuotiaille jatkuu edelleen.

 

Uutista päivitetty 31.5. maksuttoman varhaiskasvatuksen osalta.

Lapset katselevat ja leikkivät kiikareilla.

Lisätietoja: