Uutiset pääkuva

Navigaatiovalikko

Sisältöjulkaisija

angle-left Liperiin ensimmäinen vammaispoliittinen ohjelma

Liperiin ensimmäinen vammaispoliittinen ohjelma

Liperin vammaisneuvosto tekee Liperiin ensimmäisen vammaispoliittisen ohjelman. Vammaisneuvosto järjestää yleisötapaamisia ohjelmasta kaikissa Liperin kunnan taajamissa maaliskuun aikana.

Yleisötapaamisten tarkoituksena on kerätä tietoa esimerkiksi sairaiden ja vammaisten mahdollisuudesta liikkua ja saada palveluita Liperissä. Tietoa toivotaan myös kunnan tiedottamisesta ja muusta esteettömyydestä Liperissä.

Yleisötapaamisia järjestetään seuraavasti:

  • 12.3. Liperi, Penttilä-Sali (Koulukuja 1) klo 16–18. Kahvitarjoilu klo 15:30, tilaisuuden avaa Liperin kunnanjohtaja Hannele Mikkanen.
  • 18.3. Ylämylly, Honkalampi-keskuksen U-talon liikuntasali (Ylämyllyntie 94) klo 16–18.
  • 20.3. Viinijärvi, Viinijärven koulu (Kirkkotie 4), klo 15–17. Tapaamisen jälkeen osanottajilla on mahdollisuus jäädä seuraamaan vammaisneuvoston kokousta.

Keskusteluun voi osallistua tulemalla joko paikan päälle tai ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä.

Koska sote- ja vammaispalvelulainsäädäntö on jatkuvassa muutoksessa, vammaisneuvoston ensimmäinen vammaispoliittinen ohjelma laaditaan vuosille 2019–2022. Seuraava vammaispoliittinen ohjelma selvittää uusien lakimuutoksien vaikutukset ja tekee laajan esteettömyyskartoituksen.

Tapaamiset ovat kaikille avoimia!

Kuvassa käsiä alhaaltapäin kuvattuna, kädet tuotuna yhteen ja päällekkäin.

Lisätietoja