Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Virtuaalikonsertteja Liperin päiväkodeilla ja kouluilla

Virtuaalikonsertteja Liperin päiväkodeilla ja kouluilla

Virtuaalikonsertit järjestää Kulttuurin virta.

Soivan siilin joulu -konsertti tuo jouluiloa kaikille Liperin päiväkodeille!

Konsertissa Markus Lampela ja Kyösti Salmijärvi luovat lämminhenkisen musikaalisen jouluhetken päiväkodissa ja alakoulussa omilla joululauluillaan ja monipuolisella laululla ja soitinvalikoimallaan. Runsas puoli tuntia kurkitaan ikkunasta tonttujen jälkiä ja mietitään minne joulu juoksee!

Välillä käydään Australian jouluun tutustumassa ja palataan kiinalaisen pullokurpitsan säestyksellä lumisateiseen nukketeatteriin. Konsertti on seurattavissa päiväkodeilla 14.–23.12.2020.

Joensuun kaupunginorkesterin puhaltajien ja lyömäsoittajan virtuaalisen muusikkovierailun koulujen 2. ja 3.-luokkien oppilaille.

TeamArin -orkesterin konsertissa kuullaan kaupunginorkesterin puhaltajien ja lyömäsoitinten äänenjohtajan Hannu Porkan yhteisesityksenä monipuolinen musiikkikattaus.

Oppilaat voivat osallistua konserttiin tekemällä kehorytmejä ohjeistuksen mukaan. Tämä virtuaalikonsertti on kouluilla kuultavana 8.–22.12.2020.

Konsertit järjestää Kulttuurin virta.

Tyyliteltyjä nuotteja ja nuottiviivoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute