Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Tilataideteosnäyttely Mielitilat aukeaa Liperin Pienten koululla

Tilataideteosnäyttely Mielitilat aukeaa Liperin Pienten koululla

Mielitilat-tilataideteos on katsottavissa touko-kesäkuun ajan. Katso tarkemmat aukiolopäivät ja kellonajat uutisesta!

Liperin kunnan työllisyyspalvelujen Linkki työpajan sekä puutyöpajan toteuttama Mielitilat-tilataideteos on nähtävillä 3. toukokuuta alkaen Liperin kirkonkylän Pienten koululla, Opintie 1. Tilataideteos on Kirsi Ryynäsen Kulttuurin uudet kontekstit YAMK-tutkinnon opinnäyte. Ryynänen toimii Liperin työllisyyspalveluiden Linkki-työpajan työnsuunnittelijana.

- Teoskokonaisuus on syntynyt valmentautujien ideoista ja tuntemuksista. Teokset ilmentävät taiteellisin keinoin erilaisia mielentiloja, joihin myös katsoja voi samaistua. Ryynänen kertoo.

Näyttely on katsottavissa näyttelypäivinä klo 9–13. Näyttelyn yhteydessä on mahdollisuus ostaa käteisellä työpajan valmistamia tuotteita.

Yli viiden henkilön seurueista pyydämme ilmoittamaan etukäteen joko puhelimitse, p. 050 528 3554 tai sähköpostilla duunitalo@liperi.fi. Pyydämme myös noudattamaan voimassa olevia ohjeistuksia maskien ja käsihygienian suhteen.

Näyttely avoinna:

3., 4., 5., 12., 17., 18., 24. 25. ja 31. toukokuuta

sekä 1., 2., 9., 14., 16., 21., 22. ja 23. kesäkuuta.

Yksityiskohta Mielitilat-näyttelyn teoksesta

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute