Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kouluun ilmoittautuminen 2022

Kouluun ilmoittautuminen 2022

Tervetuloa kouluun Liperin kunnassa syksyllä 2022! Perusopetukseen ilmoittautuminen on nyt käynnissä ja päättyy 6.2.2022.

Kouluun ilmoittautuminen tapahtuu 6.2. mennessä sähköisen Wilma-järjestelmän kautta. Koulunsa syksyllä 2022 aloittavien koteihin saapuu postia tammikuun alkupuolella.

Wilma-avainkoodi ja ohjeet Wilma-tunnusten tekemiseksi löytyvät postin tuomasta kirjeestä. Tunnukset luotuasi kirjaudut järjestelmään, josta ilmoittautumislomake kouluun löytyy.

Jos lapsesi ei ole osallistunut Liperin kunnan järjestämään esiopetukseen, tulee ilmoittautuminen tehdä paperisella ilmoittautumislomakkeella. Lomake palautetaan Liperin kunnan hyvinvointipalveluihin, Varolantie 3, 83100 Liperi.

Jos lapsenne ei aloita koulua Liperin kunnan kouluissa, pyydämme ilmoittamaan siitä hyvinvointipalveluiden toimistosihteeri Minna Lavikaiselle, p. 040 670 4392.

Lukuvuonna 2022–2023 perusopetus alkaa torstaina 11.8.2022 ja päättyy lauantaina 3.6.2023.

Esiopetukseen ilmoittautumisesta tiedotamme erikseen viikolla 2.

Karttapallo, taustalla pöydällä muita koulun tarvikkeita

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute