Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Kallioräjäytyksiä Keskustien remontin yhteydessä maanantaina 17. kesäkuuta

Kallioräjäytyksiä Keskustien remontin yhteydessä maanantaina 17. kesäkuuta

Liperin Keskustien remontin yhteydessä tehdään jälleen kallioräjäytyksiä maanantaina 17. kesäkuuta klo 8-16 välillä. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Liperin kirkonkylän Keskustien remontin yhteydessä tehdään peruskallion räjäytystä maanantaina 17. kesäkuuta klo 8-16. Räjäytystyön paikkana on vanhan kunnantalon kohta (Keskustie 10).

Räjäytystyön vuoksi henkilö- ja ajoneuvoliikenne ohjataan tuoksi ajaksi muualle. Pahoittelemme työstä aiheutuvaa häiriötä.

Pyydämme yleisesti huomioimaan muuttuvia liikennejärjestelyjä Keskustien ympäristössä. Ajoneuvoliikenteelle ei ole läpiajomahdollisuutta Liperintieltä Käsämäntielle.

Liperintien liittymästä pääsee ajoneuvoliikenne mm. kukkakaupan, Tokmannin, apteekin, Moccan ja Kotiseutu-uutisten kiinteistöille sekä Otto-automaatille. Varolantien ja Käsämäntien kautta ajoneuvoliikenne pääsee K-Marketille ja kirjastolle.

Kevyelle liikenteelle on opastettu omat läpikulkureitit Keskustien ympäristössä.

Tietyömaan varoituskolmio

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute