Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Ilmoittautuminen Joensuun seudun kansalaisopistoon alkaa 15.8.2019

Ilmoittautuminen Joensuun seudun kansalaisopistoon alkaa 15.8.2019

Kansalaisopisto viettää 100-vuotis-juhlalukuvuotta!

Tekisikö mieli aloittaa uusi harrastus vai jatkatko jo tutuksi tullutta? Joensuun seudun kansalaisopiston 100-vuotis-juhlalukuvuoden kurssitarjottimelta löytyy monipuolisesti erilaisia kursseja syksyyn. Kurssit löytyvät koteihin jaetusta opinto-oppaasta. Jos et ole saanut opasta, ilmoita siitä sähköisellä lomakkeella suoraan kansalaisopistolle. Lomakkeen löydät täältä.

Kurssitarjonta löytyy myös sähköisestä opinto-oppaasta tai voi hakea kursseja verkosta esimerkiksi aiheen tai kunnan mukaan.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa torstaina 15.8. klo 9. Ilmoittautuminen tehdään verkossa tai puhelimitse soittamalla numeroon 013 337 5929.

Tiesithän, että kansalaisopistolle voi esittää myös toiveita kursseista.  Lisäksi voit koota toivekurssia varten jo valmiin ryhmän ja opiskella itse ilmaiseksi kurssilla jos se voidaan totetuttaa. Kurssitoivelomakkeet löytyvät täältä.

Rentukan kukkia

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute