Navigaatiovalikko

Strategia ja talous sisältö

Strategia ja talous

Strategia on pitkäntähtäimen suunnitelma, jolla haetaan kaikkien yhteistä sitoutumista valittuihin asiakokonaisuuksiin, joilla lisätään kunnan elinvoimaa, kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta.

Poikkihallinnolliset säännöt, suunnitelmat ja ohjelmat koskettavat kaikkia kunnan toimintoja.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Esiopetukseen ilmoittautuminen alkaa

Esiopetukseen ilmoittautuminen alkaa

Esiopetusta järjestetään tulevana syksynä Viinijärvellä, Liperissä, Salokylällä ja Mattisenlahdessa koulujen yhteydessä kuten aikaisempinakin vuosina.

Esiopetukseen ilmoittautuminen alkaa viikolla 9. Syksyn esioppilaille jaetaan infokirje ilmoittautumisesta päiväkotien ja perhepäivähoidon kautta. Kotoa ja yksityisistä päiväkodeista tulevat lapset saavat kirjeen postitse.

Esiopetusta järjestetään tulevana syksynä Viinijärvellä, Liperissä, Salokylällä ja Mattisenlahdessa koulujen yhteydessä kuten aikaisempinakin vuosina.

Ylämyllyllä tapahtuu vähän muutoksia, vuorohoitoa tarvitseville esioppilaille esiopetus ja sitä täydentävä varhaiskasvatus järjestetään Puolivälin päiväkodilla. Taikametsän päiväkodissa aloittaa myös yksi esiopetusryhmä, johon tulee mukaan myös viisivuotiaita, eli tavoitteena on aloittaa pilotoimaan kaksivuotista esiopetusta. Yhteistyötä Jyrin joustavan esi- ja alkuopetuksen kanssa tehdään lukuvuoden aikana. Ohjeet esiopetukseen ilmoittautumiseen ovat kirjeessä.

Kirjeessä kerrotaan myös järjestettävistä vanhempainilloista, tervetuloa!

Esiopetuksen lapsia leikkimässä luokassa.

Lisätietoja antaa:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute