Ruokalistat alisivun pääkuvat

Navigation Menu

Навигационная цепочка

Ruokalistat sisältö

Ruokalistat

Täältä näet, mitä katamme kulloinkin tarjolle päiväkodeissa, esikouluissa, kouluissa, palvelutaloissa ja terveyskeskussairaalassa.

Ravintokeskuksella vietetään 24.10.2019 kekriä. Tämä on huomioitu päivän ruuissa, kuten lounaalla on tarjolla kaalilaatikkoa, säräjuureksia, porkkanaraastetta ja puolukkahilloa,  päivällisellä on ruisjauhopuuroa ja puolukoita, lihahyytelöä.

 

Olemme pitäneet kouluissamme ja päiväkodeissamme asiakastyytyväisyyskyselyt loppukeväällä 2019. Saamamme palautteiden pohjalta muutamme hieman ruokalistaamme syyslukukaudella. Kaikissa muutoksissa huomioimme myös voimassa olevat ravitsemussuositukset.

Usean vuoden ajan asiakaspalautteissa ei-suosiota saanutta kasvissosekeittoa tarjotaan jatkossa vain vaihtoehtoruokana muun keiton rinnalla. Broilerikurpitsavuoka ja paella broilerista vaihtuvat myös toisiksi ruoiksi. Palautteissa toivottu nakkikastike palaa ruokalistalle.

Ruokalistat

Päiväkotien ruokalista syksy 2019

Koulujen lounaslista syksy 2019

Leikkitoiminnan ja iltapäiväkerhojen aamu- ja välipalat syksy 2019

Ravintokeskuksen ruokalista syksy 2019 ja kevät 2020

Allergiat ja erityisruokavaliot

Allergioita ja intoleransseja aiheuttavia aineita koskevat tiedot ruoistamme sekä elintarviketietoasetuksen edellyttämät tiedot alkuperämaasta tai lähtöpaikasta saat pyytämällä toimipaikkojen ruokapalveluhenkilökunnalta. Ruoanvalmistuksessa käyttämämme tuoreliha on aina suomalaista.

Noudatamme allergioiden ja erityisruokavalioiden toteuttamisessa kansallista allergiaohjelmaa. Ruoasta merkittäviä tai hengenvaarallisia oireita saava henkilö tarvitsee erityisruokavaliota.

Huolehdi, että terveydenhuolto tarkistaa päivähoidossa / koulussa olevan lapsesi erityisruokavaliolausunnon vähintään vuosittain ja aina ruokavalion muuttuessa. Toimita uusi päivitetty lausunto varhaiskasvatuksen yksikköön tai kouluun.

 

Публикатор

Maarit Määttä

Ruokapalvelupäällikkö
040 563 8138
maarit.maatta@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute