Navigaatiovalikko

Päätöksenteko sisältö

Päätöksenteko

Liperin kunnan ylintä päätösvaltaa käyttää 35-jäseninen valtuusto, joka valitaan joka neljäs vuosi toimitettavissa kunnallisvaaleissa.

Kunnanhallitus vastaa kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta sekä toimeenpanee valtuuston päätökset. Kunnanhallituksessa on 9 valtuuston valitsemaa jäsentä.

Tietosuojalainsäädäntö rajoittaa yksityishenkilöitä koskevien henkilötietojen julkaisemista internet-sivuilla. Tästä syystä pöytäkirjat poistetaan verkkosivuilta puolen vuoden säilyttämisen jälkeen ja lainsäädännön mukaan salassa pidettäviä asioita ei julkaista.

Mikäli yksityishenkilön henkilötietoja on välttämätön olla pöytäkirjoissa, ne poistetaan valitusajan päätyttyä verkkosivuilta.

Esityslistat ja pöytäkirjat ja kuulutukset ja ilmoitukset löydät omilta sivuiltaan vasemmalla olevasta valikosta.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Vuoden teot palkitaan 19. joulukuuta 2022

Vuoden teot palkitaan 19. joulukuuta 2022

On jälleen aika huomioida vuoden aikana ansioituneita liperiläisiä toimijoita! Vuoden teot julkistetaan maanantaina 19.12. klo 18.

Liperin kunta palkitsee jälleen vuoden aikana ansioituneita liperiläisiä toimijoita. Palkinnot jaetaan vuoden teolle, vuoden yhteisöteolle, vuoden lapsi- ja nuorisoteolle, vuoden senioriteolle ja vuoden kulttuuriteolle. Entiseen tapaan huomioidaan myös vuoden nuori yrittäjä ja vuoden nuori maaseutuyrittäjä.

Ehdotuksia palkittaviksi kerättiin kuntalaiskyselyllä marraskuussa. Vuoden maaseutuyritysteon nimeää maaseutupalvelut ja nuoren yrittäjän nimeää Liperin Yrittäjät ry.

Palkinnot jaetaan joulukuun valtuuston kokouksen alussa maanantaina 19. joulukuuta klo 17 alkaen. Ennen palkintojenjakoa on kahvitarjoilu klo 16:30 alkaen. Tilaisuus ja kokous pidetään Liperin koulun ruokalassa, Koulukuja 2, 83100 Liperi.

Palkinnot julkistetaan tilaisuuden jälkeen myös kunnan verkkosivuilla.

Kimalletta tummansinistä taustaa vasten

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute