Osallistu ja vaikuta pääkuva

Navigaatiovalikko

Osallistu ja vaikuta, ländäri, sisältö

Osallistu ja vaikuta

Kuntalaisaloitteella voit osallistua Liperin kunnan toimintaan ja vaikuttaa siihen, millaisia päätöksiä teemme yhdessä tänään ja huomenna. Esityslistoista ja pöytäkirjoista voit seurata kunnan toimielinten päätöksentekoa.

Osallistu ja vaikuta kuvallinen sivunosto

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Virtuaalikonsertteja Liperin päiväkodeilla ja kouluilla

Virtuaalikonsertteja Liperin päiväkodeilla ja kouluilla

Virtuaalikonsertit järjestää Kulttuurin virta.

Soivan siilin joulu -konsertti tuo jouluiloa kaikille Liperin päiväkodeille!

Konsertissa Markus Lampela ja Kyösti Salmijärvi luovat lämminhenkisen musikaalisen jouluhetken päiväkodissa ja alakoulussa omilla joululauluillaan ja monipuolisella laululla ja soitinvalikoimallaan. Runsas puoli tuntia kurkitaan ikkunasta tonttujen jälkiä ja mietitään minne joulu juoksee!

Välillä käydään Australian jouluun tutustumassa ja palataan kiinalaisen pullokurpitsan säestyksellä lumisateiseen nukketeatteriin. Konsertti on seurattavissa päiväkodeilla 14.–23.12.2020.

Joensuun kaupunginorkesterin puhaltajien ja lyömäsoittajan virtuaalisen muusikkovierailun koulujen 2. ja 3.-luokkien oppilaille.

TeamArin -orkesterin konsertissa kuullaan kaupunginorkesterin puhaltajien ja lyömäsoitinten äänenjohtajan Hannu Porkan yhteisesityksenä monipuolinen musiikkikattaus.

Oppilaat voivat osallistua konserttiin tekemällä kehorytmejä ohjeistuksen mukaan. Tämä virtuaalikonsertti on kouluilla kuultavana 8.–22.12.2020.

Konsertit järjestää Kulttuurin virta.

Tyyliteltyjä nuotteja ja nuottiviivoja

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute