Opiskelu Liperin kouluissa pääkuva

Navigaatiovalikko

Opiskelu Liperin kouluissa ländäri sisältö

Opiskelu Liperin kouluissa

Tietoa, taitoja ja oppia elämään - iloa unohtamatta. Täältä löydät tietoa opiskeluun liittyvistä käytännön asioista.

Opiskelu Liperin kouluissa ländäri sisältö

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin kunnan uusi tilavarausjärjestelmä käytössä

Liperin kunnan uusi tilavarausjärjestelmä käytössä

Kunnan työntekijät hallinnoivat varauspyyntöjä ja vakiovarauksia. Maksuttomia vakiovuoroja saaneet toimijat saavat tunnukset järjestelmään.

Liperin kunnan uusi tilavarausjärjestelmä on otettu käyttöön 31. tammikuuta. Tilavarausjärjestelmässä näkyy kalenterimuodossa tilojen varaustiedot, ja sivuston lomakkeen kautta voi tehdä varaustiedusteluja.

Palvelun osoite on https://kunta.asio.fi/liperi.

Niin sanotulle peruskäyttäjälle kyseessä on selauskalenteri, eli yksityiset käyttäjät eivät luo tilavarausjärjestelmään omia tunnuksia. Kunnan työntekijät hallinnoivat varauspyyntöjä ja vakiovarauksia.

Maksuttomia vakiovuoroja saaneet toimijat saavat tunnukset järjestelmään, jolloin ne voivat tehdä yksittäisiä vakiovuorojen peruutuksia ja tehdä myös vakiovuorojen ulkopuolisia, yksittäisiä varauksia.

Liperin kunnan vapaa-aikapalvelut järjestää maksuttomia vakiovuoroja käyttävien tahojen yhteyshenkilöille erillisiä koulutustilaisuuksia.

Ensimmäinen koulutustilaisuus on torstaina 9.2.2023 klo 17.30–19 Ylämyllyn koulun Patteriston yksikön ruokalassa (Laavupolku 2). Toinen koulutus järjestetään tiistaina 2.5.2023 klo 17.30–19 Liperin koulun ruokalassa (Koulukuja 2). Kunnan vapaa-aikapalvelut ovat suoraan yhteydessä näihin toimijoihin.

Tilavarausjärjestelmän toimittaja on Asio Data Oy.

Kädet tietokoneen näppäimistöllä

Lisätietoja:

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute