Omistajan vaihtuminen pääkuva

Navigaatiovalikko

Kun kiinteistö vaihtaa omistajaa sisältö

Kun kiinteistö vaihtaa omistajaa

Muista siirtää liittymis- ja käyttösopimus uudelle omistajalle, kun teet kiinteistökaupan.

Kun kiinteistö vaihtaa omistajaa, täytyy kiinteistön liittymis- ja käyttösopimus siirtää uuden omistajan nimiin. Myyjä ja ostaja sopivat keskenään, kumpi tekee ilmoituksen.

Ilmoitus omistajan vaihtumisesta on tehtävä kirjallisesti. Vesihuoltolaitos tarvitsee myös luovutusajankohdan vesimittarilukeman. Mittarilukeman ja lukupäivän voit ilmoittaa samalla, kun toimitat luovutusilmoituksen tai kopion kauppakirjasta.

Kiinteistön myyjä voi ilmoittaa omistajan vaihtumisesta sähköisellä lomakkeella Miunpalveluissa tai toimittamalla kopion kauppakirjasta toimistosihteerille.

Jos ilmoituksen tekee ostaja, on ilmoitus tehtävä toimittamalla kopio kauppakirjasta.

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Haja-asutusalueiden vesi- ja viemärihuoltohankkeisiin on haettavissa avustusta

Haja-asutusalueiden vesi- ja viemärihuoltohankkeisiin on haettavissa avustusta

Vesiosuuskuntien avustusten hakuaika on vuosittain 1.1.-31.10.

Liperin kunnan haja-asutusalueen vesi- ja viemärihuoltohankkeiden avustusehtoja päivitettiin 28.3.2022 Liperin kunnanvaltuuston päätöksellä. Haja-asutusalueiden vesi- ja viemärihuoltohankkeisiin voi hakea avustusta vuosittain kunnanvaltuuston hyväksymän talousarvion varatuista määrärahoista.

Avustus tulee hakea ja avustuspäätös saada etukäteen ennen toteutuksen tai suunnittelun aloittamista. Avustusten hakuaika on vuosittain 1.1.–31.10.

Kunta avustaa sekä suunnittelua että toteutusta avustusehtojen mukaisesti. Kun olet saanut hyväksytyn avustuspäätöksen, hae maksatusta myöntämisvuoden joulukuun 15. päivään mennessä.

Liperin logo.

Yhteystiedot

Sirpa Nissinen

Toimistosihteeri
 040 630 0695
sirpa.nissinen@liperi.fi
Varolantie 3, 83100 Liperi

SOME painikkeet

 

Sivu arviointi ja palaute