Navigaatiovalikko

Maksut ja taksat sisältö

Maksut ja taksat

Täältä löydät Liperin kunnan käytössä olevat maksut ja taksat.

Maksuosoite

Liperin kunnan laskuilla on jatkossa Liperin Osuuspankin tilinumero FI98 5234 0320 0001 82.

E-lasku- tai suoramaksusopimuksen tehneille asiakkaille uusi tilinumero päivittyy automaattisesti ja maksut ohjautuvat seuraavan kerran kunnan uudelle tilille.

Jos olet paperilaskuasiakas ja sinulla on verkkopankissa tallennettuja maksupohjia, toivomme sinun muuttavan maksupohjiin kunnan uuden tilinumeron.

Aiemmin käytössä ollut Danske Bankin tili jää kuitenkin Liperin kunnan käyttöön, eli maksut välittyvät edelleen myös vanhoilla tilitiedoilla.

Laskutamme kuluttaja-asiakkaitamme e-laskulla, paperilaskulla tai suoramaksusopimuksella.

Suosittelemme siirtymistä e-laskuun.

Tarvittaessa lähetämme edelleen myös paperilaskuja

Kunnan laskut saat muutettua e-laskuiksi tehtyäsi sopimuksen omassa verkkopankissasi. Käytä tunnisteena Liperin kunnan edellisen laskun viitettä. Tämän jälkeen kaikki Liperin kunnan laskut tulevat verkkopankkiisi.

Maksut ja taksat 2024:

Elinympäristöpalveluiden taksoista löydät Liperin kunnan vesihuoltolaitoksen, maankäytön, maa-ainesten, rakennusvalvontaviranomaisen, ympäristönsuojeluviranomaisen, ruokapalveluiden sekä myös muut elinympäristöpalveluihin liittyvät yleiset taksat.

 

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Yksityisteiden kunnossapitoavustukset vuonna 2023

Yksityisteiden kunnossapitoavustukset vuonna 2023

Yksityisteiden kunnossapitoavustusta on haettava uudestaan vuosittain. Tee hakemus 31. toukokuuta 2023 mennessä.

Yksityisteiden kunnossapitoavustusta on haettava tietojen ajantasaisuuden seurannan vuoksi uudestaan vuosittain, vaikka tiekunta olisi saanut vuonna 2022 myöntävän päätöksen. Huomioithan, että kunnossapitohakemuksen liitteenä on toimitettava tiekunnan viimeisimmän kokouksen pöytäkirjan kopio.

Yksityistielain 60 §:ssä edellytetään, että vuosikokousta vastaava kokous on pidettävä vähintään joka neljäs vuosi, joten tämän on käytävä ilmi tiekunnan kokouksen pöytäkirjan kopiosta. Ilman hakemuksen liitettä hakemusta ei voida hyväksyä, vaikka se muutoin täyttäisikin avustusehdot.

Yksityisteiden kunnossapitoavustukset ovat haettavana 31.5.2023 mennessä.

Hakemukset käsitellään hakuajan päättymisen jälkeen ja päätös tehdään kesän 2023 aikana. Hakuajan päättymisen jälkeen lähetettyjä hakemuksia ei oteta huomioon vuoden 2023 yksityisteiden kunnossapitoavustushaussa.

Avustusta suositellaan ensisijaisesti haettavan sähköisellä hakemuksella: https://miunpalvelut.fi/liperi/tieavustus tai toimittamalla hakemuksen liitteineen osoitteella Liperin kunta, elinympäristöpalvelut, Varolantie 3, 83100 Liperi tai sähköpostilla osoitteeseen kirjaamo@liperi.fi otsikolla ”Yksityisteiden kunnossapitoavustushakemus 2023”

Tarkemmat avustusehdot, ohjeet ja hakemuslomake löytyvät Liperin kunnan verkkosivuilta www.liperi.fi/avustukset-kunnossapitoon

Henkilöauto kulkemassa hiekkapintaista tietä, tien vieressä yksityistiestä kertova liikennemerkki

Lisätietoja:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute