Majoitu ja nauti pääkuva

Navigaatiovalikko

Majoitu ja nauti ländäri sisältö

Majoitu ja nauti

Etsitkö yöpymis- tai ruokapaikkaa Liperistä? Kokosimme listan paikoista, joissa majoitut mukavasti, nautit maukkaan aterian tai vietät aikaa kahvikupin äärellä. Myös veneilijöille on tarjolla viihtyisiä pysähdyspaikkoja.

Uutiset

angle-left Suunsoittosirkus tarjoaa kesäistä viihdettä

Suunsoittosirkus tarjoaa kesäistä viihdettä

Taiteilijat Henry Räsänen ja Timoi Munne aloittavat juhannuksen jälkeen kesäkiertueen, johon kuuluu yhdessäoloa, laulua, runoja ja rupattelua.

Taiteilijat Henry Räsänen ja Timoi Munne aloittavat juhannuksen jälkeen kesäkiertueen, joka tehdään tämän ajan rajoitukset huomioiden ulkoilmassa. Suunsoittosirkus - kiertue vie lavakomiikkaa, lausuntaa ja laulelmaa sisältävän ohjelman maaseutukyliin.

Tällaisen kiertueen tarve on noussut useista lähteistä. Sekä esiintyjät itse että Pohjois-Karjalan kyläihmiset ovat saaneet jo kylliksi kotona kököttämisestä. Taiteilijat ovat jo aiemminkin huomioineet toiminnassaan maaseutualueiden kulttuurintarpeen muun muassa Maarianvaaran Kesäteatterin ja Folkswagen-yhtyeen kyläkiertueilla.

Nyt Räsänen ja Munne ovat liikkeellä kahden ja tarjolla on leppoisaa yhdessäoloa, kesäistä rupattelua ja laulun luikautusta, joiden sekaan saattaa eksyä joku vakavampikin runo. Kaikki esitykset ovat ulkona, joten sateen sattuessa suuta soitetaan sateessa. Yleisöltä toivotaan turvavälien huomioimista. Heille myös sallitaan kaikenlainen suojautuminen sateelta ja muulta pisaroinnilta.

Liput 10 euroa.

Kiertue alkaa Liperistä Viinijärven linja-autoasemalta keskiviikkona 24.6. klo 19 jatkuen torstaina 25.6. klo 19 Ristin kesäteatterilla ja perjantaina 26.6. klo 19 Mattisenlahden kylätalon pihalla. Heinäkuussa suunsoitto raikaa muualla Pohjois-Karjalan kylillä.

Kiertueen tuottaa Maarianvaaran Ohjelmapaja. Liperin esitysten järjestelyissä mukana on kunnan vapaa-aikatoimi.

Kuva: Aune Kurki.

Kuvassa vasemmalla Timoi Munne kitaran kanssa ja Henry Räsänen.

Tyylitelty nuottiviivasto

Lisätietoja kiertueesta antaa:

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute