Navigaatiovalikko

Lautakunnat sisältö

Lautakunnat

Lautakunnat tekevät päätöksiä oman palvelualueensa asioista. Liperin kunnassa on viisi lautakuntaa ja yksi jaosto.

Elinympäristölautakunta sisältö

Elinympäristölautakunta

Elinympäristölautakunta vastaa Liperin kunnan maankäytöstä, rakennusvalvonnasta, kunnan kiinteistöistä, kaavateistä, vesihuollosta ja ruokapalveluista. Elinympäristölautakunta huolehtii näiden kokonaisuuksien toiminnan, talouden ja organisaation kehittämisestä. Samalla lautakunta valvoo suunnittelua ja toteutusta ja seuraa tuloksia.

Elinympäristölautakunnassa on yhdeksän varsinaista jäsentä ja heillä jokaisella on henkilökohtainen varajäsen. Lautakunta kokoontuu kerran kuukaudessa.

Elinympäristölautakunnan jäsenet

Elinympäristölautakunnan jäsenet

Elinympäristölautakunnan lupajaos sisältö

Elinympäristölautakunnan lupajaos

Lupajaos toimii kunnan lakisääteisenä rakennusvalvontaviranomaisena ja ympäristönsuojeluviranomaisena. Lisäksi lupajaos hoitaa tielautakunnan ominaisuudessa yksityistielaissa sille säädettyjä velvoitteita. Lupajaos kokoontuu tarvittaessa.
 

Elinympäristölautakunnan lupajaoksen jäsenet

Elinympäristölautakunnan lupajaoksen jäsenet

Hyvinvointilautakunta sisältö

Hyvinvointilautakunta

Hyvinvointilautakunta vastaa Liperin kunnan varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja vapaa-aikapalveluiden järjestämisestä. Lautakunnan keskeisimpänä tehtävänä on edistää liperiläisten hyvinvointia.

Hyvinvointilautakunnassa on yhdeksän varsinaista jäsentä ja heillä jokaisella henkilökohtainen varajäsen. Hyvinvointilautakunta kokoontuu pääsääntöisesti kunkin kuukauden toisena torstaina kello 17. 

Hyvinvointilautakunnan jäsenet

Hyvinvointilautakunnan jäsenet

Maaseutulautakunta sisältö

Maaseutulautakunta

Maaseutulautakunta on Joensuun seudun maaseutupalveluiden yhteislautakunta. Lautakunta vastaa maaseutupalveluiden järjestämisestä jäsenkuntien alueella.
Lautakunnassa on yksi jäsen jokaisesta mukana olevasta kunnasta (Liperi, Juuka, Outokumpu, Polvijärvi, Joensuu, Kontiolahti, Ilomantsi). Kaikkiaan lautakunnassa on seitsemän jäsentä ja heillä jokaisella henkilökohtainen varajäsen.
Lautakunta kokoontuu tarvittaessa.

Maaseutulautakunnan puheenjohtajan nimeää Liperin kunta ja varapuheenjohtajan Joensuun kaupunki.

Maaseutulautakunnan jäsenet

Maaseutulautakunnan jäsenet

Tarkastuslautakunta sisältö

Tarkastuslautakunta

Tarkastuslautakunta vastaa Liperin kunnan hallinnon ja talouden tarkastuksesta ja arvioinnista. Tarkastuslautakunta on kuntalain nojalla lakisääteinen toimielin. Lautakunnassa on kuusi jäsentä ja heillä henkilökohtaiset varajäsenet. Tarkastuslautakunta kokoontuu tarvittaessa.

Tarkastuslautakunnan jäsenet

Tarkastuslautakunnan jäsenet

Keskusvaalilautakunta sisältö

Keskusvaalilautakunta

Keskusvaalilautakunta huolehtii vaalien järjestämisestä Liperissä. Lautakunta kokoontuu tarvittaessa vaalien aikana.

Keskusvaalilautakunnan jäsenet

Keskusvaalilautakunnan jäsenet

Uutisen lisäys (ylläpito)

angle-left Liperin kunta myy vapaa-ajan asunnon Liperin Leppälahdesta

Liperin kunta myy vapaa-ajan asunnon Liperin Leppälahdesta

Tarjousten tekemisen määräaika päättyy 14.6.2020 kello 21:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Liperin Leppälahdessa oleva vapaa-ajan asunto tulee myyntiin verkkohuutokaupassa maanantaina 25. toukokuuta 2020.

Myytävä kiinteistö sijaitsee Suurijärven rannalla ja kauppaan kuuluvat vapaa-ajanrakennuksen lisäksi myös piha-alueella olevat talousrakennus ja kota.

Kohde myydään niin sanotulla nettihuutokaupalla, jossa tarjoukset tehdään nostotarjouksin www.huutokaupat.com -sivustolla. Tarjousten tekemisen määräaika päättyy 14.6.2020 kello 21:00 tai kolme minuuttia viimeisen huutokauppaan hyväksytyn tarjouksen jälkeen.

Kohde myydään korkeimman tarjouksen tehneelle Liperin kunnanvaltuuston päätöksen mukaisesti. Tarjoukset tulee tehdä huutokaupat.com-palvelussa annettuun ajankohtaan mennessä. Alin hyväksyttävä tarjous on 25 000,00 euroa.

Kirkasvetisen Suurijärven rannalla olevan kiinteistön tontti on puustoinen ja avautuu luoteeseen. Kiinteistöstä kiinnostuneet voivat tutusta kohteeseen paikan päällä osoitteessa Katajalampi 24a, 83100 Liperi. Paikalla järjestetään kesäkuussa kaksi näyttöä. Ensimmäinen näyttö on 3. kesäkuuta 2020 klo 17–19 ja toinen näyttö 11. kesäkuuta 2020 klo 17-19.

 

Puinen puheenjohtajan nuija

SOME painikkeet

Sivu arviointi ja palaute