Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät (2)

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät (2)

 

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät (2)

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 2.12.2020 15:00    Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 12.11.2020 13:35    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Taikametsän päiväkoti on koko ajan kasvava päiväkoti Ylämyllyllä. Etsimme päiväkotiin kahta opettajaa.

Varhaiskasvatuksessa yksi tärkeä arvomme on kestäväkehitys ja luonto ja luonnossa liikkuminen lasten kanssa. Liperin varhaiskasvatus on saanut Green Care laatusertifikaatin. Musiikki ja taidekasvatus ovat ensi vuonna toiminnassamme painopistealueita hankerahoitusten kautta. Päiväkodeissa pyörivät muskarit ja jokaisella päiväkodilla on taidekasvattaja.

Oletko sinä varhaiskasvatuksen opettaja, joka haluaisit jakaa kanssamme edellä mainitut arvot ja työskennellä lasten kanssa heidän kasvua, kehitystä ja oppimista edistäen.

Odotamme sinulta tavoitteellista varhaiskasvatussuunnitelman mukaista toimintaa ja kehittävää työotetta. Odotamme, että sinulla on näkemystä ja osaamista lapsen kasvatuksen ja opetuksen toteuttamisesta sekä opettajajohtajuudesta tiimissä.

Tehtävien ensisijaiset sijoituspaikat ovat Taikametsän päiväkodille. Päiväkotiryhmät meillä ovat 0-5 -vuotiaiden sisarusryhmiä ja toiminta perustuu pienryhmäpedagogiikkaan sekä vertaisoppimiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin ovat kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lastentarhanopettaja) tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (60 op varhaiskasvatusopintoja) tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esimerkiksi lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 540/2018).

Tehtävissä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    4.1.2021
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    321881


Yhteystiedot
Varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
p. 0407660940 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@liperi.fi