Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä

 

Varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 2.12.2020 15:00    Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 12.11.2020 15:20    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (määräaikainen ajalla 4.1. - 24.8.2021) vastaa joko esiopetuksessa tai varhaiskasvatuksessa olevien lasten tukipalveluista yhdessä muun kasvatushenkilöstön kanssa. Hän toimii erityisopettajana useammassa esiopetus- tai varhaiskasvatusyksikössä tarpeen mukaan. Tukipalvelut toteutetaan inklusiivisesti. Varhaiskasvatuksen tukitiimiin kuuluvat erityisopettajat, hyvinvointipedagogit, taidekasvattajat ja perheohjaaja.

Tukitiimi vastaa koko varhaiskasvatuksen tukipalveluista ja niiden järjestelystä. Työ toteutuu pitkälti konsultatiivisena. Lisäksi siihen kuuluu lapsiryhmien toiminnan havainnointia, tuen järjestämistä organisaation ulkopuolelta ja asiakirjojen sekä dokumenttien ylläpitoa.

Liperin varhaiskasvatuksella on Green Care -sertifikaatti, toimintaamme ohjaa kestävän kehityksen, luontolähtöisen, eläinavusteisen ja tavoitteellisen puutarhatoiminnan periaatteet. Luonto voima ja luonto hoiva ovat tärkeitä elementtejä tukea tarvitsevien lasten elämässä.

Edellytämme tehtävään valittavalta lain 272/2005 ja asetuksen 608/2005 mukaista kelpoisuutta sekä myös hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä joustavaa ja kehittävää työotetta.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    4.1.2021
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    321904


Yhteystiedot
Varhaiskasvatuksen vastaava
Mari Naumanen
p. 0400152880
mari.naumanen@edu.liperi.fi

varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
p. 0407660940
sirkka.helisten@liperi.fi