Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Perhepäivähoitaja

Perhepäivähoitaja

 

Perhepäivähoitaja

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 2.12.2020 15:00    Työsuhteen kesto: Määräaikainen
Ilmoitus jätetty: 12.11.2020 13:55    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin varhaiskasvatuksessa on perhepäivähoitoa, päiväkoteja ja esiopetusta. Perheet ovat hyvin tyytyväisiä perhepäivähoitoon ja sitä kysytään jatkuvasti.

Etsimme joukkoomme uutta perhepäivähoitajaa. Mikäli sinulla ei ole kasvatusalan koulutusta, mutta lasten kanssa työskentely sinua kiinnostaa, niin tässä tehtävässä on mahdollista kouluttautua oppisopimuksella.

Perhepäivähoitajalla voi ryhmässä olla enintään neljä lasta, mukaan lukien hoitajan omat lapset.
Palkka määräytyy lasten lukumäärän mukaisesti.

Perhepäivähoidossa noudatetaan kunnan varhaiskasvatussuunnitelmaa. Yhtenä tärkeänä arvona meillä on kestäväkehitys, luonto ja luonnossa liikkuminen. Varhaiskasvatuksella on Green Care sertifikaatti, jonka periaatteita toteutamme toiminnassa.

Kelpoisuus ehtona perhepäivähoitajan tehtävään on perhepäivähoitajan ammattitutkinto tai muu lasten hoito/kasvatusalan tutkinto. Voimme palkata myös vuodeksi (4.1.2021 - 31.12.2021) ilman koulutusta ja tehtävässä on mahdollisuus suorittaa perhepäivähoitajan ammattitutkinto oppisopimuksella.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävään valitun on esitettävä Liperin kunnan työterveyshuollon antama lausunto terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.


Työ alkaa:    4.1.2021
Palkkaus:    KVTES:n mukaisesti
Työavain:    321892


Yhteystiedot
Varhaiskasvatuksen johtaja
Sirkka Helisten
p. 040 766 0940 tai sähköposti etunimi.sukunimi@liperi.fi