Navigaatiovalikko

Kuulutukset ja ilmoitukset

angle-left Kuulutus: vesihuoltolaitoksen vakituisen laitosmiehen tehtävä

Kuulutus: vesihuoltolaitoksen vakituisen laitosmiehen tehtävä

Vesihuoltolaitoksen laitosmies

Liperin kunta
_________________________________________________________________________________

Haku päättyy: 24.1.2021 23:59        Työsuhteen kesto: Vakinainen
Ilmoitus jätetty: 28.12.2020 10:15    Työn luonne: Kokoaikatyö
_________________________________________________________________________________

Tehtävän kuvaus

Liperin kunnan vesihuoltolaitos hakee laitosmiestä vakituiseen työsuhteeseen

Haemme joukkoomme joustavaa, reipasta, ongelmanratkaisu- ja yhteistyökykyistä sekä motivoitunutta henkilöä. Vesihuollon parissa työskentely edellyttää vastuullista työotetta ja kehittymishalukkuutta. Aikaisempi työkokemus alalta luetaan eduksi.

Laitosmiehen työtehtäviin kuuluvat vesihuoltolaitoksen käyttö- ja kunnossapitotehtävät vedenottamoilla, jätevedenpumppaamoilla ja käyttö- ja jätevesiverkostojen alueilla. Ensisijaisesti valittu henkilö tulisi toimimaan Liperin kirkonkylän ja Viinijärven toiminta-alueilla.
Valittavalta henkilöltä edellytetään tarvittaessa valmiutta varallaoloon.
 
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus sekä riittävä työkokemus. LVI -, sähkö- tai automaatiokoulutus luetaan eduksi. Tehtävien hoitaminen vaatii vähintään henkilöauton kuljettamiseen oikeuttavan ajokortin.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti ja työssä noudatetaan yleistyöaikaa (38,25 h / viikko).

Tehtävä voidaan sopivan henkilön löydyttyä täyttää myös oppisopimusperusteisena, jolloin tehtävä täytetään määräaikaisena oppisopimuskoulutuksen ajaksi.

Valitulla on 4 kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä ennen tehtävän vastaanottamista lääkärintodistus terveydentilastaan.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisen Kuntarekry-järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän työavain. Hakemuksia ei palauteta. Myös postitse lähetetyt hakemukset käsitellään sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä. Hakemusten postitusosoite on Liperin kunta, PL 20, 83101 Liperi.

Työ alkaa:    sopimuksen mukaan
Palkkaus:    TS:n mukaisesti
Työavain:    327690

 

Yhteystiedot